Tóth & Erőss: 2025!

Fiatal játékosaink közül Erőss Mirtill és Tóth Sára biztosan a Vasas Óbuda sikeréért küzd a következő idényben.

A klubtörténeti sikereket hozó szezon ugyan már mögöttünk van, de a háttérben folyamatosan zajlottak az egyeztetések a következő idény keretének a kialakításáról. A következő időszakban bemutatjuk, kikkel fog együtt dolgozni a következő egy évben a Giannis Athanasopoulos vezette szakmai stáb!

Meghatározó játékosaink közül Juhár Dalma tavaly nyáron hároméves szerződéshosszabbítást írt alá csapatunkkal, így ő 2026 nyaráig biztosan tagja lesz együttesünknek. Rajta kívül a két center, a csapatkapitány Ayshan Abdulazimova és Papp Orsolya is maradnak, hozzájuk csatlakozott most két fiatal játékosunk, az egyaránt a felnőttválogatottal készülő feladó Tóth Sára, valamint a feladóátló Erőss Mirtill.

Tóth Sára:
Egy hatalmas élményekkel teli szezonon vagyunk túl, amiben lehetőségem volt a világ legjobb csapatai ellen pályára lépni és sok országot bejárni. Bár egyelőre még nem az enyém volt a főszerep, eszméletlen érzés volt a kupagyőzelem és a bajnoki cím megszerzése is, ezek örök emlékek maradnak. Nagyon örülök a szerződéshosszabbításomnak, és nagyon várom, hogy milyen lehetőségeket tartogat számomra a következő szezon.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató