Köszönjük, lányok!

Veretlen bajnokcsapatunkból négyen, Buket Gülübay, Karolína Fričová, Gyimes-Capet Zsófia és Jámbor Cecíila nem maradnak klubunk kötelékében.

Veretlenül duplázó együttesünk tagjai közül kilencen, Juhár Dalma, Ayshan Abdulazimova, Papp Orsolya, Szalai Anna, Török Kata, Tóth Sára, Erőss Mirtill, Taylor Bannister és Fatoumatta Sillah a következő idényben is a Vasas Óbuda sikereiért küzdenek majd, a többiek, azaz a további négy röplabdázó ugyanakkor nem marad csapatunknál.

A távozók közül Gyimes-Capet Zsófia a visszavonulás és a családalapítás mellett döntött, Jámbor Cecília pedig a szakmai stábbal egyetértésben a több játéklehetőség miatt szerződik máshova.

Szlovák légiósunk, Karolína Fričová más országban folytatja pályafutását, míg Buket Gülübay hazatér Törökországba és a Kuzeyboru röplabdázója lesz.

Köszönjük korábbi játékosainknak a klubért tett erőfeszítéseiket, s további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Sarlós Márton ügyvezető gondolatai:
Zsófi mindössze két évet töltött karrierje során a Vasasban, mégis olyan érzés, mintha mindig nálunk röplabdázott volna. Fantasztikus csapatember, alázatos hozzáállásával és szorgalmával rengeteget adott klubunknak, igazi példakép fiataljaink számára. Örülök, hogy pályafutása legjobb évével sikerült lezárnia karrierjét, ha pedig végül csak szünetet tartana, bármikor szívesen várjuk őt vissza.

Bízom benne, hogy Jámbor Cili is lesz még a Vasas Óbuda játékosa, fejlődése érdekében azonban közösen úgy döntöttünk, hogy most külön utakon folytatjuk. Természetesen rajta tartjuk a szemünket és bízunk benne, hogy fejlődése töretlen marad.

Karolína két év alatt mindent megnyert együttesünkkel, sokat fejlődött ezen időszak alatt, így azt gondolom mindkét fél számára eredményes volt az együttműködés. Távozásával értékes szurkolókat is veszítünk, hiszen családja majd minden mérkőzését élőben tekintette meg, nagyon sok sikert kívánok neki a jövőben.

Bukettől is csak pozitív gondolatokkal tudok búcsúzni, bár a világ egyik legjobb csapatától érkezett hozzánk, az első pillanattól kezdve az egyik legszerényebb, legalázatosabb tagja volt együttesünknek. Bízom benne, hogy sokat lendít pályafutásán a nálunk töltött szezon, az biztos, hogy ő nagy szerepet játszott abban, hogy ismét duplázni tudtunk.”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató