Előre az aranyért!

Egy páratlan szezon utolsó mérkőzése lehet a KNRC elleni aranycsata szerdai, harmadik felvonása.

Együttesünk szombaton drámai, két és félórás küzdelemben másodszor is felülkerekedett a Kaposváron az Extraliga döntőjében, így szerdán hazai pályán azzal a tudattal léphet pályára, hogy ha ismét nyer, sorozatban harmadszor, összességében pedig kilencedik alkalommal ünnepelhet magyar bajnoki címet.

Két éve, a Békéscsaba ellen hazai pályán a negyedik meccsen nem sikerült, tavaly – ugyancsak a viharsarkiak ellen – a párharc harmadik csatáján ugyanakkor összejött a hazai bajnoki ünneplés, s lányainknak most sem lehet más célja, mint lezárni a párharcot.

Amennyiben ez sikerül, egy páratlan szezon végére teszünk majd pontot: a csapat történetének első Bajnokok Ligája-főtáblás sikere és a CEV Kupa negyeddöntő mellett itthoni terepen veretlenül zárhatjuk az idényt. Ez legutóbb a BRSE-nek sikerült még a 2016/17-es idényben.

Két dologban biztosak lehetünk a szerdai összecsapás előtt: a Kaposvár biztosan nem feltartott kézzel, és még a korábbinál is kevesebb veszíteni valóval érkezik majd a fővárosba, nekünk pedig a szombatinál sokkal jobb teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy ismét győztesen hagyjuk el a parkettet.

A somogyiaknak célja nyilvánvalóan az lesz, hogy még egyszer „hazavigyék” történetük első fináléját, de maximális koncentrációval lezárhatjuk az idényt.

A mérkőzés 17.30-kor kezdődik, kapunyitás ezúttal a megszokottnál korábban, másfél órával az összecsapás előtt, azaz 16.00-kor lesz. A mobillelátó ezúttal is rendelkezésre áll majd, és a kétajtós beengedés mellett a Vasas shopja is kitelepül a Folyondár utcába, ahol a klub legújabb termékeit is meg lehet majd vásárolni.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató