Elkészült az alapszakasz-menetrendünk

Az MTK elleni idegenbeli találkozóval, október 22-én rajtol az új bajnoki idény címvédő csapatunk számára.

Elkészült az Extraliga – nagyjából véglegesnek tekinthető – menetrendje: eszerint csapatunk az eredeti tervekkel ellentétben nem hazai pályán, hanem egy pályaválasztóijog-csere miatt idegenben, az MTK Budapest vendégeként kezdi címvédő hadjáratát október 22-én.

Szurkolóink egy héttel később láthatják először hazai pályán a kedvenceiket, akkor a Kaposvár érkezik rangadóra a Folyondár utcába. Az első idegenbeli derbit november közepén játsszuk Nyíregyházán, míg az alapszakasz leginkább várt mérkőzésére, a Békéscsaba Folyondár utcai vendégjátékára november 25-én, pénteken kerül sor. Ez egyébként a „kettős rangadók” egyike lesz, ugyanis a felnőtt mérkőzések előtt az NB I-es együttesek is összecsapnak majd. A szezon során egyébként több ilyen alkalom is lesz, erről később részeltesen is beszámolunk.

Az alapszakasz első körét december 3-án, a tavaly bronzérmes Szent Benedek RA ellen zárjuk a Folyondárban, és az idény második fele sem lesz könnyebb, hiszen a nagy riválisok közül a Kaposvárral, a BRSE-vel és a balatonfürediekkel is idegenben kell megmérkőznünk, utóbbi kettővel ráadásul az utolsó két fordulóban, február legvégén.

Emellett a Bajnokok Ligájában (és egy esetleges ottani kiesés esetén a CEV Kupában) és a Magyar Kupában is lesznek mérkőzéseink, utóbbi sorsolására majd csak szeptemberben kerül sor, de az biztos, hogy címvédőként minden párharcban otthon játszhatjuk a visszavágót.

Azt pedig senki ne felejtse: az időpontok a televíziós közvetítések és a nemzetközi versenynaptár alakulása miatt változhatnak!

(A kép új lapon megnyitva nagyobb méretben is megnézhető!)

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató