Ambrosio Melani jövőre is piros-kékben!

Saját nevelésű centerünk újabb egy évre elkötelezte magát a Vasas Óbudához.

Az általa vártnál sokkal több játéklehetőséget kapott, amit kiváló teljesítménnyel hálált meg eddig ebben a szezonban együttesünk saját nevelésű centere, Ambrosio Melani, akivel a vezetőség újabb egyéves szerződést kötött: vele együtt már három meghatározó játékos hosszabbította meg kontraktusát a Vasas Óbudával.

"Tavaly nyáron sokat gondolkoztam, hogy maradjak-e vagy sem, de így utólag visszagondolva azt kell mondanom, a lehető legjobb döntést hoztam meg, hiszen Jakub Głuszak mellett nagyon sokat fejlődtem, ráadásul a csapat is nagyon jó” – emlékezett vissza honlapunk kérdésére a múlt nyári történésekre a még mindig csak 19 éves Ambrosio.

Érdeklődésünkre elmondta: amikor vezetőedzőnk meghosszabbította szerződését, szinte biztos volt abban, hogy ő is így fog tenni, amennyiben a szakmai stáb számít rá. Egyedüli gondolkoznivalót az esetleges több játéklehetőség jelentett számára, de mivel a mostani szezon előtt nem számított ilyen sok játékpercre, így ezen sem kellett sokat elmélkednie.

"Nyilván közrejátszott a sok mérkőzésemben Ayshan későbbi érkezése, valamint Nuri sérülései, de nem bánom, hogy meg tudtam mutatni, lehet rám számítani” – fogalmazott a még ifjúsági korú Mela.

Az idei csapattal kapcsolatban megjegyezte, nagyon összetartó a brigád, a pályán kívül is mindenki jól kijön mindenkivel, ráadásul a cél, hogy elsőként zárjuk az alapszakaszt, még jobban összekovácsolja őket.

"Rengeteget edzettünk és edzünk, én azt gondolom, reális esélyünk lesz a rájátszásban is arra, hogy a legfényesebb éremért küzdjünk” – jelentette ki centerünk.

Kubával kapcsolatban azt mondta: a legjobban az tetszik neki a lengyel szakemberben, hogy mindig mindent meg lehet vele beszélni.

"Sokszor nagyon fárasztóak az edzések, de mindig jó hangulatúak, és amellett, hogy bármikor nyitott a beszélgetésre, a maximumot várja el minden játékosától, és külön-külön is odafigyel ránk és a fejlődésünkre” – zárta gondolatait Mela, aki reményét fejezte ki, hogy teljesítményére Jan De Brandt szövetségi kapitány is felfigyel, és ott lehet a nemzeti válogatott nyári bő keretében.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató