Török Kata: újabb év piros-kékben!

Fiatal négyes ütőnk a következő idényben is a Vasas Óbudát erősíti.

Hosszú tárgyalássorozat végén 19 éves válogatott kerettag négyes ütőnk, Török Kata aláírta a 2018-2019-es szezonra érvényes szerződését.

"Azt gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy Kata – a minden valószínűség szerint bevezetésre kerülő magyarszabálynak is köszönhetően – szinte a teljes Extraliga-mezőny mellett NB I-es kluboktól is kapott nagyon komoly ajánlatokat. Éppen ezért hatalmas öröm és nagyon fontos lépés, hogy a mostani gyengébb szereplés ellenére is kitartott a Vasas mellett, és minket választott" – mondta honlapuknak az aláírás után Sarlós Márton, a Vasas Röplabda Kft. ügyvezetője.

"Kata személyében az egyik legtehetségesebb magyar röplabdázót sikerült megtartanunk, aki remélem az MTK elleni osztályozós párharc további összecsapásain is bizonyítja, mekkora értéke a csapatnak" – tette hozzá Sarlós Márton, aki szerint gesztusértékű az ütő részéről, hogy még az osztályozós párharc vége előtt elkötelezte magát a Folyondár utcába.

"Részben talán az is hozzájárult a szerződésem meghosszabbításához, hogy ilyen rosszul sikerült ez a szezon, mert így elég nagy a kihívás, hogy bizonyítsam, bizonyítsuk, ez csak egy kisiklás volt" – mondta Török Kata honlapunknak.

Hozzátette, két év alatt egyébként is szívéhez nőtt a Vasas, szeret itt lenni, itt játszani és nagyon nehezen szánta volna rá magát a váltásra.

"Nagyon bizakodó vagyok a következő idényt illetően, így örülök, hogy sikerült megegyeznünk a folytatásról" – jelentette ki válogatott játékosunk.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató