Hírek
02.23.
VASAS-BÉKÉSCSABA KUPADÖNTŐT RENDEZNEK
Címvédő együttesünk a Swietelsky-Békéscsabával találkozik a Magyar Kupa döntőjében: a március 12-én, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő összecsapás 19.45 órakor kezdődik majd!
Jegyek már kaphatók az Eventim oldalán!
12.17.
A NYÍREGYHÁZÁVAL TALÁLKOZUNK A KUPAELŐDÖNTŐBEN
A Fatum-Nyíregyháza lesz csapatunk ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében, miután a nyírségiek a negyeddöntőben elbúcsúztatták az UTE-t. A mérkőzések időpontjáról a következő napokban kezdődnek meg az egyeztetések a csapatok között.
12.12.
AKCIÓ UTÁNPÓTLÁS-CSAPATOKNAK A HAZAI BL-MECCSEKRE
Együttesünk utánpótláscsapatoknak szóló akcióval készül a hazai Bajnokok Ligája csoportkörös mérkőzésekre!
Ennek keretében ha valamely magyarországi klub úgy dönt, hogy szeretné a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megnézni a világ legjobb csapatait, akkor lehetősége van csoportos jegy megváltására.
Az egységesen 10 ezer forintba kerülő belépővel maximum 15 fő léphet be egyszerre, a belépőket elővételben, előre egyeztetett időpontban a Folyondár utcában lehet megvásárolni, vagy átutalással is lehet rendezni.
A csoportos jegyigényeket a e-mail címen kérjük jelezni, a további egyeztetés (személyes fizetés, átutalási adatok) ezt követően történik. A belépőkről minden esetben számlát adunk!
11.30.
MEGVANNAK A KUPANEGYEDDÖNTŐ JÁTÉKNAPJAI
A Magyar Röplabda Szövetség szerdán közzétette az MTK Budapest elleni Magyar Kupa negyeddöntő időpontjait.

Ez alapján címvédő csapatunk az első mérkőzést idegenben játssza december 10-én, míg a Folyondár utcai visszavágóra december 16-án kerül sor.

Mindkét összecsapás 19 órakor kezdődik.
11.18.
CONEGLIANÓBAN KEZDJÜK A BL-FŐTÁBLÁT
December 7-én, a tavasszal döntős olasz Conegliano otthonában kezdjük meg szereplésünket a Bajnokok Ligája főtábláján.
Ezt követően december 20-án a lengyel Rzeszówot fogadjuk, majd - már januárban - a francia bajnok Mulhouse látogat Budapestre.
A csoportkör második felében előbb Lengyelországba utazunk, majd érkezik a Conagliano, a sorozatot pedig február 8-án Franciaországban zárjuk.
Az öt kvartett első helyezettjei negyeddöntőbe jutnak, az öt második és a legjobb csoportharmadik egy plusz kört játszik a nyolcba kerülésért, míg a másik négy csoportharmadik a CEV Kupa negyeddöntőjében folytatja.
10.25.
KÖZEL VOLT A BRAVÚRHOZ FIÓKCSAPATUNK
Kőnig Gábor tanítványai 1-0-ra és 2-1-re is vezettek az Extraligában szereplő Kaposvár ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, de végül öt játszmában kikaptak és búcsúztak a sorozattól.
A lányokat azonban így is megilleti minden dicséret, hiszen kétórás csatára kényszerítették a sorozat egyik esélyesét!
Bravó csajok!

Vasas SC-KNRC 2-3 (20, -17, 22, -13, -9)
10.19.
IDÉN IS A TATABÁNYÁVAL KEZDÜNK A KUPÁBAN
Akárcsak tavaly, idén is a tatabányai, NB II-es TRSE csapata ellen kezdjük meg szereplésünket a Magyar Kupában. A játéknap egyelőre nem ismert, az nagyban függ együttesünk Bajnokok Ligája-szereplésétől. A tatabányaiak a selejtezőben a Szolnokot ejtették ki.
09.12.
KEDVEZŐ SORSOLÁS A MAGYAR KUPÁBAN
Címvédő együttesünk kedvező sorsolást kapott a Magyar Kupa hétfői sorsolásán: csapatunk másodosztályú riválissal kezd a nyolcaddöntőben, a negyeddöntőben a papírforma szerint az MTK-val találkozik, majd az elődöntőben a MÁV Előre, az UTE vagy a Fatum-Nyíregyháza várhat ránk. A Kőnig Gábor vezette fiókcsapat - amennyiben túljut a selejtezőben a Budaörsön - egy igazi nagyágyúval, a Kaposvárral csaphat össze.
07.26.
AZ MTK ELLEN KEZDJÜK AZ EXTRALIGÁT
A Magyar Röplabda Szövetség elkészítette az Extraliga 2022/23-as idényének sorsolását. Ennek alapján az MTK Budapest ellen idegenben kezdjük majd az új idényt az október 22-én.
06.29.
BELGIUMBAN KEZDJÜK A BL-T
A belga bajnok VDK Gent Dames ellen, idegenben kezdjük a Bajnokok Ligája selejtezőjét. A játéknap október 18-20., a visszavágót egy héttel később rendezik Budapesten.
06.03.
ÉREMESŐ AZ UTÁNPÓTLÁSDÖNTŐKÖN
Utánpótláscsapataink nagyszerűen teljesítettek az országos döntőkben: az U13-asok aranyérmet, az U15-ösök és az U17-esek ezüstöt nyertek, míg az U19-es fináléban egy ezüst- és egy bronzérem volt csapataink mérlege.
04.25.
KIJUTOTTUNK AZ U17-ES EB-RE
A magyar U17-es válogatott - a keretben kilenc Vasas-játékossal - kijutott a nyári csehországi Európa-bajnokságra. A csapat szövetségi edzője Kőnig Gábor, neki, a teljes stábank és minden röplabdázónak gratulálunk a sikerhez!

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató