Hírek
06.03.
ÉREMESŐ AZ UTÁNPÓTLÁSDÖNTŐKÖN
Utánpótláscsapataink eddig nagyszerűen teljesítettek az országos döntőkben: az U13-asok aranyérmet, az U15-ösök és az U17-esek ezüstöt nyertek, míg az U19-es fináléban egy ezüst- és egy bronzérem volt csapatink mérlege. Pünkösdkor az U21-esek újpesti fináléjával zárul a szezon.
04.25.
KIJUTOTTUNK AZ U17-ES EB-RE
A magyar U17-es válogatott - a keretben kilenc Vasas-játékossal - kijutott a nyári csehországi Európa-bajnokságra. A csapat szövetségi edzője Kőnig Gábor, neki, a teljes stábank és minden röplabdázónak gratulálunk a sikerhez!
04.22.
VÁLOGATOTT MEGHÍVOTTAK
A magyar felnőtt, U21-es és Universiade-válogatottba összesen öt Vasas-játékos kapott meghívást: a felnőttcsapatban Vezsenyi Adrienn és Kump Alíz, az egyetemisták között Juhár Dalma és Papp Orsolya, míg az U21-esek között Kump mellett Märcz Mira bizonyíthat.
Török Kata - Juhárhoz hasonlóan - csak az Eb-selejtezőre csatlakozik a felnőtt válogatotthoz, míg csapatkapitányunk, Király-Tálas Zsuzsanna lemondta a szereplést a nemzeti csapatban.
04.11.
KÖMPF GRÉTA DEBÜTÁLT!
A Nova KBM Branik Maribor elleni felkészülési mérkőzésen, múlthét szombaton debütált a felnőtt csapatban saját nevelésű játékosunk, Kömpf Gréta! Gratulálunk!
04.11.
KÉT GYŐZELEM MARIBORBAN
Csapatunk a bajnoki elődöntőre készülve múlt hétvégén Mariborban két edzőmérkőzést játszott a Nova KBM Branik Mariborral. Mindkét találkozót a mi lányaink nyerték, a végeredmény pénteken és szombaton is 3:1 lett a Vasas Óbuda javára.
03.28.
JÖHET ÚJRA A SZENT BENEDEK RA
Vasárnap este eldőlt, hogy az Extraliga az elődöntőjében a Szent Benedek RA csapatával találkozunk!
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc várhatóan április 13-án, a Folyondár utcában kezdődik, a mérkőzéseket háromnaponta rendezik.
A másik ágon az alapszakaszgyőztes Békéscsaba - némi meglepetésre - a Kaposvárral találkozik, a somogyiak ugyanis a negyeddöntőben kiejtették a címvédő Nyíregyházát.
03.27.
VÉGE TAKÁCS DOROTI SZEZONJÁNAK
Sajnos valóra vált a legrosszabb fogatókönyv magyar válogatott kerettag négyes ütőnk, Takács Doroti kapcsán: a csütörtöki, MTK Budapest ellen megsérült játékosunknak elszakadt az elülső keresztszalag a bal térdében, és az oldalsó szalagok is sérültek.
Dorotira a következő hetekben gyógytorna vár, a műtétre ugyanis csak azt követően kerülhet sor. Röplabdázónknak nem tudunk mást kívánni, mint mielőbbi teljes felépülést!
02.28.
A SPORTRÁDIÓ VENDÉGEI VOLTUNK
Sarlós Márton ügyvezető és Király-Tálas Zsuzsanna csapatkapitány volt vasárnap a Sportrádió vendége. Az adás itt meghallgatható: https://soundcloud.com/sportradiohu/220227-hazafutas-roplabda-vasas
02.19.
KUPADÖNTŐ: MÁRCIUS 12., 19.00
Az eredetileg tervezetthez képest - a televízió kérésnek megfelelően - egy órával később, 19.00-kor kezdődik majd március 12-én az Érd Arénában az MVM Magyar Kupa fináléja! Csapatunk ellenfele az a Szent Benedek RA lesz, amellyel hétfőn, Tapolcán a bajnokságban is összecsapunk. Legyünk minél többen mindkét mérkőzésen, mert csak közösen sikerülhet megszerezni csapatunk 14. Magyar Kupa-aranyérmét! Hajrá Vasas! 🔴🔵🏆
02.19.
TÉVÉS MECCS JÖVŐ VASÁRNAP, VÁLTOZOTT A KEZDÉSI IDŐPONT
Az M4 Sport+ jövő vasárnap ÉLŐBEN tűzi műsorára az UTE elleni hazai Extraliga-mérkőzésünket! Ennek következtében a találkozó kezdési időpontja módosul: 17.00 helyett 15.30-TÓL csapunk majd össze fővárosi riválisunkkal! Addig se felejtétek: most szombaton 17.00-tól a DVTK érkezik a Folyondár utcába.
02.19.
A MARIBOR VÁR RÁNK A MEVZA ELŐDÖNTŐJÉBEN
A Maribor ugyan az első két szettet simán elveszítette ma este Zágrábban a Közép-európai Liga utolsó, téttel bíró alapszakasz-mérkőzésén, de a harmadik játszma megnyerésével végül biztosította helyét a jövő heti final fourban. Mindez azt jelenti, hogy együttesünk február 23-án, szerdán 16.30 órakor a szlovén együttessel csap össze a regionális sorozat elődöntőjében a bécsi Posthalléban. Másnap a bronzmérkőzést 10.30-kor, a döntőt 13 órakor rendezik az osztrák fővárosban. A másik elődöntőben a házigazda Sokol Post az alapszakaszelső Kamnikkal találkozik.
 

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató