Hírek
06.10.
VERETLENÜL BAJNOKOK AZ U13-ASOK ÉS AZ U17-ESEK IS
Szappanos Máté U17-es együttese a Folyondár utcában, Bartha Kristóf U13-as csapata Tatabányán koronázta meg bajnoki aranyéremmel a veretlen szezonját vasárnap délután!

U13, döntő:
Vasas SC - BRSE 3-0 (11, 23, 15)

U17, döntő:
Vasas Piros - UTE 3-1 (22, -23, 18, 19)
05.29.
BAJNOKOK AZ U15-ÖSÖK!
U15-ös csapatunk megbirkózott az esélyesség terhével is, és a dr. Kotsis Attilánéról elnevezett országos bajnokság hatos döntőjének vasárnapi, békéscsabai fináléjában két szoros és egy sima szettben legyőzte az UTE-t, ezzel veretlenül lett aranyérmes!
A döntőben:
Vasas SC-UTE 3-0 (23, 23, 11)

Gratulálunk a játékosoknak és az őket felkészítő edzőknek is!
02.16.
KUPADÖNTŐ: MÁRCIUS 9., 19.15, ÉRD ARÉNA
Csapatunk a Kaposvár elődöntős legyőzésével sorozatban harmadszor is bejutott a Magyar Kupa fináléjába, ahol - akárcsak tavaly - a Swietelsky-Békéscsabával találkozik március 9-én, 19.15 órakor az Érd Arénában! Minden szurkolónkra számítunk!
12.04.
DECEMBER 19.: IRÁNY GÖDÖLLŐ!
A Magyar Kupa sorsolásának szeszélye úgy hozta, hogy címvédő lányaink az elődöntőbe jutásért is NB I-es csapattal találkoznak.
A két klub megállapodása értelmében az egymeccses negyeddöntő december 19-én, kedden 18.30-tól lesz a Gödöllői RC MATE Sportcsarnokában.
Várunk minden szurkolónkat akkor is!
09.26.
MÄRCZ MIRA MEGSÉRÜLT, TÓTH SÁRA BIZONYÍTHAT
Egyelőre a szerencse alaposan elkerüli címvédő csapatunkat: Szalai Anna ujjtörése, valamint Török Kata vállproblémája után ezúttal saját nevelésű feladónkra, Märcz Mirára vár többhetes kihagyás.
A fiatal játékosnak az egyik múlt heti edzés utolsó perceiben aláfordult a bokája, és a külső szalagjai megsérültek. Az orvosi csapat azóta természetesen kezeli a sérült testrészt, de a feladóra így is kihagyás vár.
A szakmai stáb döntése értelmében Mirát Tóth Sára, az NB I-es együttes utánpótlás-válogatott játékosa helyettesíti, és a most hétvégi, lengyelországi felkészülési tornára is ő utazik a csapattal.
09.16.
TÖRÖK KATA VÁLLREHABILITÁCIÓS PROGRAMMAL KÉSZÜL A SZEZONRA
Válogatott ütőjátékosunk jobb válla már az Európa-bajnokság alatt sem volt százszázalékos, és mivel a probléma a tíznapos pihenő alatt sem oldódott meg, a szakmai stáb az orvosi csapattal együtt úgy döntött, hogy a szezon további részét szem előtt tartva Katát a felkészülési időszakban kíméli.
A játékos egyelőre a mindennapos edzésmunkában csak limitáltan vesz részt, amellett kezelésekkel és gyógytornával erősíti a fájó testrészt. A szakvélemények alapján Kata válla műtéti beavatkozásra nem szorul, és a bajnokság kezdetére várhatóan százszázalékos állapotban lesz!
05.28.
VERETLENÜL BAJNOKOK AZ U15-ÖSÖK
Szappanos Máté vezetőedző U15-ös csapata megismételte az U13-asok néhány héttel korábbi bravúrját, és veretlenül nyerte meg a dr. Kotsis Attilánéról elnevezett gyermekbajnokságot!
"Ha az egész évet nézem, a lehető legjobb helyre került az U15-ös aranyérem. Egész hétvégén hihetetlen csapategységet mutattak a lányok, egymásért küzdve játszottak, a döntőben ez pedig kiegészült az egész idény legjobb teljesítményével: felszabadultan, a játékot maximálisan élvezve szereztünk meg a bajnoki címet" - értékelt Szappanos Máté vezetőedző.

A döntőben:
Vasas SC Piros – Gödöllői RC 3:0 (12, 8, 18)
05.23.
ADRI, ALÍZ, OLGA ÉS YULIYA MÁSHOL FOLYTATJA PÁLYAFUTÁSÁT
Vezsenyi Adrienn, Kump Alíz és Yuliya Boyko két szezon és öt aranyérem, míg Olga Skrypak egy idény és a hazai duplázás után távozik a Vasas Óbudától.
Köszönjük a játékosoknak, amit a klubért tettek, további pályafutásukhoz pedig sok sikert kívánunk!
05.21.
JÁMBOR CILI BEMUTATKOZOTT A FELNŐTT VÁLOGATOTTBAN
Utánpótlás-válogatott játékosunk szombaton és vasárnap is pályára lépett a magyar felnőttválogatottban Svédország otthonában.
Cili az első, a 3-2-re elveszített összecsapáson nyolc, a vasárnapi 3-1-es győzelem alkalmával pedig tíz ponttal hálálta meg a bizalmat!
Gratulálunk!
05.14.
IDÉN IS BAJNOK AZ U13-AS CSAPAT
Akárcsak tavaly, idén is a Vasas nyerte az U13-as bajnokságot a Folyondár utcában!
Barhta Kristóf együttesének végső sikeréhez kétség sem férhetett, az együttes az egész szezonban veretlen volt, a hatos döntőben pedig szettet sem veszítve diadalmaskodott.
02.23.
VASAS-BÉKÉSCSABA KUPADÖNTŐT RENDEZNEK
Címvédő együttesünk a Swietelsky-Békéscsabával találkozik a Magyar Kupa döntőjében: a március 12-én, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő összecsapás 19.45 órakor kezdődik majd!
Jegyek már kaphatók az Eventim oldalán!
12.17.
A NYÍREGYHÁZÁVAL TALÁLKOZUNK A KUPAELŐDÖNTŐBEN
A Fatum-Nyíregyháza lesz csapatunk ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében, miután a nyírségiek a negyeddöntőben elbúcsúztatták az UTE-t. A mérkőzések időpontjáról a következő napokban kezdődnek meg az egyeztetések a csapatok között.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató