Hírek
09.26.
MÄRCZ MIRA MEGSÉRÜLT, TÓTH SÁRA BIZONYÍTHAT
Egyelőre a szerencse alaposan elkerüli címvédő csapatunkat: Szalai Anna ujjtörése, valamint Török Kata vállproblémája után ezúttal saját nevelésű feladónkra, Märcz Mirára vár többhetes kihagyás.
A fiatal játékosnak az egyik múlt heti edzés utolsó perceiben aláfordult a bokája, és a külső szalagjai megsérültek. Az orvosi csapat azóta természetesen kezeli a sérült testrészt, de a feladóra így is kihagyás vár.
A szakmai stáb döntése értelmében Mirát Tóth Sára, az NB I-es együttes utánpótlás-válogatott játékosa helyettesíti, és a most hétvégi, lengyelországi felkészülési tornára is ő utazik a csapattal.
09.16.
TÖRÖK KATA VÁLLREHABILITÁCIÓS PROGRAMMAL KÉSZÜL A SZEZONRA
Válogatott ütőjátékosunk jobb válla már az Európa-bajnokság alatt sem volt százszázalékos, és mivel a probléma a tíznapos pihenő alatt sem oldódott meg, a szakmai stáb az orvosi csapattal együtt úgy döntött, hogy a szezon további részét szem előtt tartva Katát a felkészülési időszakban kíméli.
A játékos épp ezért már Stuttgartban is csak a nyitásfogadásban kapott szerepet, s egyelőre a mindennapos edzésmunkában is csak limitáltan vesz részt, amellett kezelésekkel és gyógytornával erősíti a fájó testrészt. A szakvélemények alapján Kata válla műtéti beavatkozásra nem szorul, és a bajnokság kezdetére várhatóan százszázalékos állapotban lesz!
05.28.
VERETLENÜL BAJNOKOK AZ U15-ÖSÖK
Szappanos Máté vezetőedző U15-ös csapata megismételte az U13-asok néhány héttel korábbi bravúrját, és veretlenül nyerte meg a dr. Kotsis Attilánéról elnevezett gyermekbajnokságot!
"Ha az egész évet nézem, a lehető legjobb helyre került az U15-ös aranyérem. Egész hétvégén hihetetlen csapategységet mutattak a lányok, egymásért küzdve játszottak, a döntőben ez pedig kiegészült az egész idény legjobb teljesítményével: felszabadultan, a játékot maximálisan élvezve szereztünk meg a bajnoki címet" - értékelt Szappanos Máté vezetőedző.

A döntőben:
Vasas SC Piros – Gödöllői RC 3:0 (12, 8, 18)
05.23.
ADRI, ALÍZ, OLGA ÉS YULIYA MÁSHOL FOLYTATJA PÁLYAFUTÁSÁT
Vezsenyi Adrienn, Kump Alíz és Yuliya Boyko két szezon és öt aranyérem, míg Olga Skrypak egy idény és a hazai duplázás után távozik a Vasas Óbudától.
Köszönjük a játékosoknak, amit a klubért tettek, további pályafutásukhoz pedig sok sikert kívánunk!
05.21.
JÁMBOR CILI BEMUTATKOZOTT A FELNŐTT VÁLOGATOTTBAN
Utánpótlás-válogatott játékosunk szombaton és vasárnap is pályára lépett a magyar felnőttválogatottban Svédország otthonában.
Cili az első, a 3-2-re elveszített összecsapáson nyolc, a vasárnapi 3-1-es győzelem alkalmával pedig tíz ponttal hálálta meg a bizalmat!
Gratulálunk!
05.14.
IDÉN IS BAJNOK AZ U13-AS CSAPAT
Akárcsak tavaly, idén is a Vasas nyerte az U13-as bajnokságot a Folyondár utcában!
Barhta Kristóf együttesének végső sikeréhez kétség sem férhetett, az együttes az egész szezonban veretlen volt, a hatos döntőben pedig szettet sem veszítve diadalmaskodott.
02.23.
VASAS-BÉKÉSCSABA KUPADÖNTŐT RENDEZNEK
Címvédő együttesünk a Swietelsky-Békéscsabával találkozik a Magyar Kupa döntőjében: a március 12-én, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő összecsapás 19.45 órakor kezdődik majd!
Jegyek már kaphatók az Eventim oldalán!
12.17.
A NYÍREGYHÁZÁVAL TALÁLKOZUNK A KUPAELŐDÖNTŐBEN
A Fatum-Nyíregyháza lesz csapatunk ellenfele a Magyar Kupa elődöntőjében, miután a nyírségiek a negyeddöntőben elbúcsúztatták az UTE-t. A mérkőzések időpontjáról a következő napokban kezdődnek meg az egyeztetések a csapatok között.
12.12.
AKCIÓ UTÁNPÓTLÁS-CSAPATOKNAK A HAZAI BL-MECCSEKRE
Együttesünk utánpótláscsapatoknak szóló akcióval készül a hazai Bajnokok Ligája csoportkörös mérkőzésekre!
Ennek keretében ha valamely magyarországi klub úgy dönt, hogy szeretné a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megnézni a világ legjobb csapatait, akkor lehetősége van csoportos jegy megváltására.
Az egységesen 10 ezer forintba kerülő belépővel maximum 15 fő léphet be egyszerre, a belépőket elővételben, előre egyeztetett időpontban a Folyondár utcában lehet megvásárolni, vagy átutalással is lehet rendezni.
A csoportos jegyigényeket a e-mail címen kérjük jelezni, a további egyeztetés (személyes fizetés, átutalási adatok) ezt követően történik. A belépőkről minden esetben számlát adunk!
11.30.
MEGVANNAK A KUPANEGYEDDÖNTŐ JÁTÉKNAPJAI
A Magyar Röplabda Szövetség szerdán közzétette az MTK Budapest elleni Magyar Kupa negyeddöntő időpontjait.

Ez alapján címvédő csapatunk az első mérkőzést idegenben játssza december 10-én, míg a Folyondár utcai visszavágóra december 16-án kerül sor.

Mindkét összecsapás 19 órakor kezdődik.
11.18.
CONEGLIANÓBAN KEZDJÜK A BL-FŐTÁBLÁT
December 7-én, a tavasszal döntős olasz Conegliano otthonában kezdjük meg szereplésünket a Bajnokok Ligája főtábláján.
Ezt követően december 20-án a lengyel Rzeszówot fogadjuk, majd - már januárban - a francia bajnok Mulhouse látogat Budapestre.
A csoportkör második felében előbb Lengyelországba utazunk, majd érkezik a Conagliano, a sorozatot pedig február 8-án Franciaországban zárjuk.
Az öt kvartett első helyezettjei negyeddöntőbe jutnak, az öt második és a legjobb csoportharmadik egy plusz kört játszik a nyolcba kerülésért, míg a másik négy csoportharmadik a CEV Kupa negyeddöntőjében folytatja.
10.25.
KÖZEL VOLT A BRAVÚRHOZ FIÓKCSAPATUNK
Kőnig Gábor tanítványai 1-0-ra és 2-1-re is vezettek az Extraligában szereplő Kaposvár ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, de végül öt játszmában kikaptak és búcsúztak a sorozattól.
A lányokat azonban így is megilleti minden dicséret, hiszen kétórás csatára kényszerítették a sorozat egyik esélyesét!
Bravó csajok!

Vasas SC-KNRC 2-3 (20, -17, 22, -13, -9)

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató