Papp & Abdulazimova: 2025!

Meghatározó centereink közül a csapatkapitány Ayshan Abdulazimova és Papp Orsolya is újabb egy évre kötelezték el magukat a Vasas Óbudához.

A klubtörténeti sikereket hozó szezon ugyan már mögöttünk van, de a háttérben folyamatosan zajlottak az egyeztetések a következő idény keretének a kialakításáról. A következő időszakban bemutatjuk, kikkel fog együtt dolgozni a következő egy évben a Giannis Athanasopoulos vezette szakmai stáb!

Meghatározó játékosaink közül Juhár Dalma tavaly nyáron hároméves szerződéshosszabbítást írt alá csapatunkkal, így ő 2026 nyaráig biztosan tagja lesz együttesünknek.

Hozzá csatlakozott a két center, a csapatkapitány Ayshan Abdulazimova, illetve Papp Orsolya, akik mindketten a Vasas Óbuda sikeréért küzdenek majd az előttünk álló évben.

Papp Orsolya:
„Hosszú szezon van mögöttünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy úgy tekinthetek majd vissza rá, hogy Magyarországon nem kaptunk ki senkitől. Ez volt a harmadik egymást követő idényem a Vasasban és harmadszor dupláztunk, emellett pedig annak is örülök, hogy sok játéklehetőséget kaptam.
Eléggé egyértelmű volt, hogy maradok, mivel itt minden adott az újabb sikerekhez, jól érzem magam, és sokat segít, hogy évek óta együtt van a mag, csak egy-egy kisebb változás van a keretben, emiatt is jól tudunk csapatként együttműködni. A következő szezonnak is ugyanezekkel a célokkal vágunk majd neki, és szeretnénk a nemzetközi porondon az idei után még egy lépést tenni előre.”

Ayshan Abdulazimova:
„Boldog vagyok, hogy összejött az újabb duplázás, és minden téren előre tudunk lépni egy szintet, magyar csapatok ellen veretlenek maradtunk, és összejött a BL-csoportban is a győzelem. Büszke vagyok, hogy a kapitánya lehettem ennek a csapatnak, és hogy ilyen szép sikereket értünk el együtt. Sokszor elmondtam már, hogy a Vasas a második családom, boldog vagyok és jól érzem magam Budapesten, így örülök, hogy a követező szezonban is itt leszek. A CEV Kupa miatt maradt bennünk hiányérzet, így az újabb magyarországi sikerek mellett nemzetközi színtéren is szeretnénk még egy fokkal jobban szerepelni.”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató