Török Kata: jó csapattal találkozunk, fontos lesz szurkolóink biztatása

Rutinos ütőnk negyedik bajnoki címét nyerheti klubunkkal.

Már csak egy nap, és kezdetét veszi az Extraliga 2023/24-es szezonjának döntője, amelyben az elmúlt két évben bajnok csapatunk ellenfele a KNRC együttese lesz.

Lányaink a MÁV Előre ellen sikerrel megvívott elődöntő után kaptak két nap pihenőt, majd a nem túl messze lakók húsvétkor is hazamehettek szeretteikhez, a rövid, beiktatott pihenő óta azonban gőzerővel készültek a somogyiak elleni párharcra.

„A Magyar Kupa-triplázás után címvédőként természetesen a bajnokságban sem lehet más célunk, mint sorozatban harmadszor is megnyerni az aranyérmet, de tudjuk, ez egyáltalán nem lesz könnyű” – mondta honlapunknak az első mérkőzés előestéjén Török Kata.

Csapatunk rutinos játékosa szerint az, hogy akár veretlenül is zárhatják a szezont, ott van a fejükben, de elsősorban nem ezzel, hanem a kaposváriakkal foglalkoznak, ellenfelünk játékosai ugyanis a szezon során bizonyították, hogy egységes, jó csapatot alkotnak.

„Tudjuk, hogy egy jó csapattal találkozunk, ráadásul az esélyesség terhével is meg kell küzdenünk. Ez egy normál meccsen sem könnyű, nemhogy egy döntőben, de igyekszünk megbirkózni ezzel a részével is a feladatnak. A felkészülésünk, azt gondolom, jól sikerült, és bár sok meccs van már a hátunk mögött október óta, egy utolsó nagy hajrára még mindenkiben kell, hogy legyen energia” – mondta ütőjátékosunk.

Török hozzátette, a pályaelőny fontos lehet a párharcban, ugyanakkor ennek akkor van igazán jelentősége, ha a drukkerek a finálékhoz megszokott, pokoli hangulatot teremtik a Folyondár utcában.

„Éppen ezért várunk minden Vasas-szurkolót már a keddi mérkőzésen is, mi pedig igyekszünk a pályán mindent megtenni azért, hogy győzelemmel háláljuk meg a lelátóról érkező buzdítást” – zárta szavait Kata.

A KNRC elleni finálé első mérkőzése kedden 19 órakor kezdődik a Folyondár utcában, a találkozón kétajtós beengedéssel és mobillelátóval várjuk drukkereinket. Kapunyitás a szokásoknak megfelelően egy órával a kezdés előtt lesz, jegyet a helyszínen lehet vásárolni készpénzzel vagy bankkártyával.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató