Athanasopoulos: a legjobb játékunkra lesz szükség

Görög vezetőedzőnk szerint a bajnokság lebonyolítása nem igazán kedvez csapatunknak, éppen ezért nagyon számít szurkolóinkra a döntő keddi nyitányán.

Már csak három nap, és kezdetét veszi az Extraliga 2023/24-es szezonjának döntője, amelyben az elmúlt két évben bajnok csapatunk ellenfele a KNRC együttese lesz.

Lányaink a MÁV Előre ellen sikerrel megvívott elődöntő után kaptak két nap pihenőt, majd a nem túl messze lakók húsvétkor is hazamehettek szeretteikhez, a rövid, beiktatott pihenő óta azonban gőzerővel készülnek a somogyiak elleni párharcra.

„Ez a lebonyolítás nem a legideálisabb számunkra, mert nagyon jó ritmusban voltunk, amikor a kényszerszünet miatt leállt a bajnokság, ráadásul azóta három fiatal játékosunk hiányzik az edzésekről is, amihez nem igazán voltunk hozzászokva” – mondta honlapunknak Giannis Athanasopoulos, együttesünk görög vezetőedzője.

A tréner szerint a nehéz helyzet ellenére a lányok nagyszerűen dolgoznak, izgatottak és a stábhoz hasonlóan ők is nagyon várják a döntőt, ugyanakkor 2,5 hét után nem lesz könnyű kedden ismét (tét)mérkőzést játszani.

„Már csak ezért is nagyon várjuk a szurkolókat a Folyondár utcába, biztosan nagy szükségünk lesz drukkereink támogatására, és arra, hogy az első labdamenettől kezdve segítsék a csapatot” – üzent szurkolóinknak vezetőedzőnk.

A szakember kiemelte: a Kaposvár jó csapat, amit egész szezonban bizonyított, nem véletlenül nyert érmet a kupában, végzett az alapszakaszban a második helyen, és jutott be most története első fináléjába.

„Ellenfelünk minden labdáért küzd és harcol, ezért is nagyon nehéz ellenfél. A cél, hogy a legjobb röplabdánkat nyújtsuk, mert erre van szükség ahhoz, ha sorozatban harmadszor is bajnokok szeretnénk lenni. Márpedig címvédőként nem lehet más célunk, mint ez” – zárta Athanasopoulos.

A KNRC elleni finálé első mérkőzése kedden 19 órakor kezdődik a Folyondár utcában, a találkozón kétajtós beengedéssel és mobillelátóval várjuk drukkereinket. Kapunyitás a szokásoknak megfelelően egy órával a kezdés előtt lesz, jegyet a helyszínen lehet vásárolni készpénzzel vagy bankkártyával.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató