Gülübay: jobban kell játszanunk, mint legutóbb

Török feladónk szerint nagy kihívás lesz a nézők nélküli meccs a MÁV Előre elleni elődöntő második felvonásán.

Csütörtökön 19 órától zárt kapuk mögött folytatódik a MÁV Előre Foxconn elleni Extraliga-elődöntő. Címvédő, Magyar Kupa-győztes csapatunk az első mérkőzésen finoman szólva sem szezonbeli legjobb teljesítményét nyújtotta, ennek ellenére is az elveszített első játszma után fordított és 3-1-es győzelmet aratott, így 1-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.

„A múlt szombati találkozón nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amit szerettünk volna, vagy amihez szokva vagyunk. Rengeteg buta, könnyű hibát követtünk el, ami nyilván megesik minden sportágban, így nálunk is, ugyanakkor láttuk, mi az, amiben fejlődnünk kell és jobban kell játszanunk az idegenbeli összecsapáson” – mondta honlapunknak csapatunk feladója, Buket Gülübay.

A török játékos szerint a vasárnapi pihenőnap után még keményebben vetették bele magukat az edzésekbe, mert tudják, a legutóbb mutatott játék csütörtökön kevés lesz a jó erőkből álló székesfehérváriak ellen.

„Az külön nehézséget jelent, hogy ezúttal nem számíthatunk a szurkolóinkra, mert nagyon fontosak nekünk, mindig pluszenergiákat szabadítanak fel bennünk. A keretünk nagy részének ugyanakkor van már ebben tapasztalata, hiszen legtöbben már a Covid-szezonban is játszottunk, szinte végig üres csarnokokban. Hiszem ugyanakkor, hogy csapatként túl tudunk lendülni ezen is, és sikerül győzelemmel hazatérnünk” – mondta Gülübay.

Azt a kérdést már csak mellékesen tesszük fel, hogy a székesfehérvári játékosok sportszerűtlen magatartása miatt egy bajnoki elődöntőben vajon miért az ügyben teljesen ártatlan vendégcsapat, valamint a szurkolók bűnhődnek leginkább…

A csütörtöki mérkőzés 19 órakor kezdődik és a Hunvolley TV élőben közvetíti.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató