Egy díjátadó margójára

Csapatkapitányunk, Ayshan Abdulazimova nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett fiataljainknak a Magyar Kupa díjátadóján.

A Magyar Kupa díjátadója szinte végig a megszokott mederben alakult: az egyéni elismerések átadása után a csapatokat egyesével a dobogóra szólították, majd megkapták az őket megillető oklevelet, valamint érmeket. Miután utolsóként tőlünk is minden játékos megkapta az aranyakat, jöhetett a kupa, illetve a vándorserleg átadása, amihez annak rendje és módja szerint felkérték csapatkapitányunkat, Ayshan Abdulazimovát.

Azeri centerünk azonban ahelyett, hogy maga vette volna át a serlegeket, három fiatal játékosunkat, Erőss Mirtillt, Jámbor Cecíliát és Tóth Sárát leinvitálta maga mellé a dobogó elé, a kezükbe adta a kupákat, így 17 évesen őket érte az a megtiszteltetés, hogy a magasban emelhették azokat.

„Eszméletlen nagy meglepetésként ért ez az egész, amikor Ayshan először nyújtotta a kezét, nem is értettem, mit szeretne, mert nem gondoltam, hogy lesz ilyen aranyos és figyelmes, hogy felajánlja nekünk a kupák átvételének lehetőségét. Nagy boldogsággal töltött el akkor is, és most visszagondolva is csak mosolyogni tudok, mert tényleg hatalmas élmény volt. Utána mindhárman meg is köszöntük, hogy átadta ezt a lehetőséget, és ezzel életre szóló élményt szerzett nekünk” – mondta Sári.

„Őszinte leszek, kicsit sem számítottam erre. Szerintem az arcomon is látszódott, hogy mennyire meglepődtem. Számomra ez az egész kupadöntő, és maga a győzelem hatalmas élmény volt. Ayshinak sikerült még különlegesebbé tennie ezzel, hogy átadta a +baby squadnak+ a kupát. Az egyik legszebb, legjobb pillanat volt a karrieremben idáig. Megtiszteltetés volt felemelni a serleget” – emlékezett vissza Mimi.

„Mindhármunkat meglepett vele, személy szerint én először nem is értettem, hogy mit tervez, amikor lehívott az emelvényről, de nagyon jól esett, amikor ránk bízta a kupa felemelését. Nagyon aranyos volt, hogy gondolt ránk abban a helyzetben és ezzel egy különleges emléket szerzett nekünk. Kevés ehhez fogható élményünk volt eddig, és hatalmas büszkeség, hogy tagjai lehetünk a kupagyőztes csapatnak” – tette hozzá Cili.

„Nagyjából egy héttel a kupadöntő előtt jutott eszembe, hogy ha nyerünk, ezzel lepem meg a lányokat cserébe azért a kemény munkáért, amit az iskola mellett belefektetnek a röplabdába. Szerettem volna ezzel is megmutatni nekik, milyen fontos részei a csapatnak” – nyilatkozta Ayshan.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató