Sillah: bízom abban, hogy az összes szurkolónk ott lesz Érden!

Szlovén ütőjátékosunk reméli, minden eddiginél jobb hangulatú kupadöntőn vehet részt szombaton az Érd Arénában.

Már csak két nap, és ismét megtelik szurkolókkal az Érd Aréna, hétvégén ugyanis ott rendezik a Magyar Kupa végjátékát. Nekünk ezúttal a szombat a fontosabb, akkor lépnek ugyanis pályára a női együttesek, így elmúlt két kiírásban győztes csapatunk, a Vasas Óbuda is. Az ellenfél – akárcsak tavaly – a Swietelsky-Békéscsaba lesz.

Nyáron szerződtetett szlovén-gambiai légiósunk, Fatoumatta Sillah Szlovéniában két kupadöntőben egy-egy arany- és ezüstérmet szerzett: csapatával, a Calcit Kamnikkal 2022-ben éegyőzte a Maribort, amelytől ugyanakkor tavaly kikapott.

„A kupadöntők Szlovéniában is különlegesek, különösen az elsőre emlékszem élénken, mert az előtt nagyon feszült és ideges voltam. Az atmoszféra nagyszerű volt, sok ember előtt játszhattunk, remélem azonban, hogy szombaton még annál is jobb lesz, amit az elmúlt években tapasztaltam” – mondta honlapunknak a 21 éves játékos.

Az ütő szerint nagy kihívás a döntő is, mert a Békéscsaba az egyik legjobb csapat Magyarországon.

„Keményen, koncentráltan dolgoztunk az elmúlt hetekben, és azon leszünk, hogy százszázalékot nyújtsunk a pályán. Érzelmes meccset várok, aminek a végén remélem, hogy a mi nyakunkba kerül az aranyérem” – tekintett előre a fináléra Neneh.

Az első magyarországi fináléjára készülő röplabdázó a szurkolóknak is üzent.

„Remélem, minden drukkerünk eljön az Érd Arénába, és olyan hangerővel fognak biztatni minket, mint eddig még soha!”

A mérkőzésre az Eventim oldalán keresztül lehet belépőt váltani, a finálé 19.15 órakor kezdődik, de a belépők a 16.15-kor kezdődő, Nyíregyháza-Kaposvár bronzmérkőzésre is érvényesek.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató