Juhár Dalma: remélem, idén is drukkereinkkel együtt szurkoljuk ki a győzelmet

Kedden sajtótájékoztatót tartott a DRK Magyar Kupa hétvégi négyes döntői előtt a sportági szövetség.

Már csak négy nap, és ismét megtelik szurkolókkal az Érd Aréna, hétvégén ugyanis ott rendezik a Magyar Kupa végjátékát. Nekünk ezúttal a szombat a fontosabb, akkor lépnek ugyanis pályára a női együttesek, így elmúlt két kiírásban győztes csapatunk, a Vasas Óbuda is.

A magyar szövetség kedden Budapesten tartotta az eseményt felvezető sajtótájékoztatóját, amelyen klubunkat Juhár Dalma képviselte.

„Egészséges önbizalommal várhatjuk a döntőt, de ha akár csak a tavalyi meccset nézzük, pontosan tudjuk, hogy egy találkozón bármi megtörténhet” – utalt saját nevelésű válogatott liberónk a 2023-as, drámai, ötszettes sikerünkre, amelyet a Riz Levente Sportcsarnokban ünnepelhetünk.

A 24 éves játékos meglátása szerint a mostani szezonban – amiben hazai porondon még veretlenek vagyunk – sikerült meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtanunk, de egy ilyen kupafinálé sokszor nem a taktikán, vagy azon múlik, ki hogy teljesít.

„A tavalyi kupadöntő nem életünk legjobb meccse volt, de ez sokszor nem is erről szól. Egy ilyen összecsapásnak sok rizikója van, sok mindenen múlik a végkimenetele. Legutóbb a végjáték a szívről, a fejről és a küzdésről szólt, és ezek a mostani együttessünknek is nagy erősségei. Szívvel-lélekkel játszunk, küzdünk egymásért, remélem, ez most szombaton is így lesz” – tekintett előre liberónk.

Dalma szerint jót tett a csapatnak, hogy közel két hete volt és van felkészülni a fináléra, mert így mindenki tud magára koncentrálni, hogy szombaton a lehető legjobb formában fusson ki az Érd Arénába.

„Reméljük, hogy akárcsak tavaly, idén is az összes Vasas-szurkoló, valamint minden családtagunk ott tud lenni a meccsen, és ezúttal is együtt tudjuk majd kiszurkolni a győzelmet” – tekintett előre háromszoros MK-győztes játékosunk.

A mérkőzésre továbbra is az Eventim oldalán keresztül lehet belépőt váltani, a finálé 19-15 órakor kezdődik, de a belépők a 16.15-kor kezdődő, Nyíregyháza-Kaposvár bronzmérkőzésre is érvényesek.

Fotók: Jani Martin, MRSZ

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató