Kezdődik a negyeddöntő!

A DVTK elleni párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart.

A Kaposvár ellen sikerrel megvívott Magyar Kupa-elődöntő után sem sok ideje volt csapatunknak a pihenésre: a csütörtöki szabadnap után pénteken már gőzerővel készült a társaság a DVTK Ongropack elleni bajnoki negyeddöntőre.

Mi veretlenül az utolsó, ellenfelünk nyeretlenül az utolsó helyen zárta az alapszakaszt, ám amellett, hogy a miskolciaknak több hetük volt felkészülni a párharcra, a DVTK az elmúlt mérkőzéseken javuló játékot mutatott, így semmiképpen nem szabad félvállról venni őket.

„Ha minden edzői utasítást betartunk, biztos vagyok abban, hogy jól, és jó meccset fogunk játszani a DVTK-val. Én a magam részéről már nagyon várom az összecsapást” – mondta honlapunknak Erőss Mirtill, csapatunk utánpótlás-válogatott feladóátlója.

A 17 éves játékos középfülgyulladás miatt nem lehetett ott társaival sem Párizsban, sem a Kaposvár elleni első kupaelődöntőn, azonban a visszavágó harmadik szettjének hajrájában már ismét pályán volt, és a pontszerzők közé is feliratkozott.

„Nagyon vártam már, hogy meggyógyuljak, mert edzést és meccset sem jó kihagyni. Nehéz ilyenkor visszaállni, mert az ember mindig a maximumot várja el magától, de ilyenkor ezt nehezebb kivitelezni. Nagyon hiányzott a csapat és az edzések, épp ezért nagyon örültem, hogy szerdán a mérkőzésen is lehetőséget kaptam” – mondta Mimi.

A DVTK elleni negyeddöntős párharc a szombati első meccs után csütörtökön Miskolcon folytatódik, míg a harmadik találkozó jövő vasárnap lesz újra a Folyondár utcában.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató