Kedvező helyzetből várjuk a kupavisszavágót

A kaposvári 3-0-s diadalunk után ugyanakkor ellenfelünk veszítenivaló nélkül érkezhet a Folyondár utcába.

A hazai porondon a mostani idényben továbbra is veretlen együttesünk kedvező helyeztben készülhet a Magyar Kupa KNRC elleni elődöntőjének hazai visszavágójára: lányaink vasárnap két sima és egy szoros szettben, játszmaveszteség nélkül győztek Kaposváron, így ideális esetben két megnyert játékrész is elég lehet az újabb döntős szerepléshez.

„Nem erre gondolunk, szeretnénk a visszavágón is jól játszani, és azt is megnyerni” – mondta honlapunknak Papp Orsolya. A válogatott center az első mérkőzésen tíz ponttal, közte három blokkal vette ki a részét a sikerből: ennek kapcsán elmondta, támadásban remek kiszolgálást kapott a társaktól, a blokkvédekezésben pedig tartották magukat a megbeszélt taktikához, ennek is köszönhető volt az, hogy ilyen hatékonyak voltak.

„Ugyanezt szeretnénk folytatni szerdán is, de tudjuk, hogy a Kaposvár különösebb veszítenivaló nélkül érkezik majd a visszavágóra, ez pedig igazán veszélyes ellenféllé teszi őket. Ezúttal is az elejétől kezdve koncentráltan kell játszanunk, de hiszem, hogy ha sikerül ismét megmutatnunk a pályán, mit tudunk, akkor bejutunk a fináléba” – mondta válogatott centerünk.

A szerdai találkozó 19 órakor kezdődik a Folyondár utcában, a továbbjutó a Békéscsaba-Nyíregyháza párharc győztesével találkozik március 9-én, 19.15-kor az Érd Arénában a döntőben, míg a vesztesre a bronzmérkőzés vár ugyanott 16.15-től.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató