Bannister: képesek vagyunk még ennél is jobb játékra

Amerikai átlónk reméli, ezt a Levallois Paris ellen meg is mutatják szurkolóiknak.

Kedden 19 órától az Érd Arénában a Levallois Paris Saint Cloud együttesével vívjuk a CEV Kupa negyeddöntőjének első mérkőzését.

Együttesünk ugyan a Nyíregyháza ellen nem játszott jól, de az előtte lévő mérkőzéseken remekül teljesített. Ebben, mint mindig, kulcsszerepe van amerikai feladóátlónknak, Taylor Bannisternek, aki kisebb őszi sérülésein már túl van, és egyre jobb formába kerül.

„A szezon első fele nem alakult teljesen ideálisan, voltak kisebb egészségi problémáim, és néhány meccset ki is kellett hagynom, de szerencsére ez már a múlté. Úgy érzem, én és a csapat is egyre jobb formába lendülünk, remélem, ezt a Paris ellen is pályára tudjuk majd vinni” – mondta honlapunknak Bannister, aki az elmúlt idényben a Magyar Kupában és az Extraligában is kiérdemelte a legjobb játékosnak járó MVP-trófeát.

„Az egyéni elismeréseknél is fontosabb, hogy a csapat nyerjen. A Bajnokok Ligájában Plovdivban bebizonyítottuk, hogy erre európai színtéren is képesek vagyunk, és nincs olyan helyzet, amiből ne tudnánk talpra állni. Nagyon készülünk a párizsiak ellen, remélem, jó játékkal és győzelemmel tudjuk majd megörvendeztetni a közönségünket” – fogalmazott Bannister.

Az érdi találkozóra jegyek a helyszínen 3000, illetve 2000 forintos áron kaphatók.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató