Veszélyes ellenfélhez látogatunk

A Nyíregyháza a négybe jutásról szőtt álmai utolsó szalmaszálába kapaszkodva készül a csürtöki összecsapásra.

Csütörötkön a Fatum-Nyíregyháza vendégeiként folytatjuk szereplésünket az Extraliga alapszakaszában.

Címvédő együttesünk már biztos elsőként „páholyból” nézheti az utána következő négy csapat helyezésekért folytatott csatáját. Mostani ellenfelünk legutóbbi találkozásunk óta edzőváltáson esett át, s a magyar válogatott másodedzőjeként is dolgozó lengyel Adrian Chylinski irányításával csak a múlt szombati, némileg meglepő sima újpesti vereség csúfítja el a Fatum makulátlan mérlegét.

A szabolcsiak a lengyel trénerrel bejutottak a Magyar Kupa elődöntőjébe, ahol majd a Békéscsabával találkoznak, a bajnokságban pedig két vállra fektették a DVTK-t, a Szent Benedek RA-t és a Kaposvárt is. A nyíregyháziak több játékelemben is előreléptek a novemberi, 3-0-s sikerünkkel zárult találkozó óta, így ismét kulcsfontosságú lesz, hogy az első pillanattól kezdve maximális koncentrációval röplabdázzunk.

A hazaiaknak még halvány reményük van arra, hogy az alapszakaszt a legjobb négy között zárják, ehhez azonban mindenképpen nyerniük kell csütörtökön.

„A MÁV Előre elleni mérkőzés óta a nyíregyháziakra készültünk, azt gondolom, jó edzéseken vagyunk túl. Várjuk már a csütörtöki összecsapást, mert ez az utolsó találkozónk a CEV Kupa negyeddöntője előtt, amire szeretnénk jó szájízzel, pozitív eredménnyel megérkezni” – mondta honlapunknak Buket Gülübay, együttesünk török játékmester.

A nyíregyházi mérkőzés 17.30-kor kezdődik, és azon szurkolóink, akik nem tudnak leutazni a szabolcsi vármegyeszékhelyre, az M4 Sporton élőben nézhetik a találkozót.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató