A MÁV Előre látogat a Folyondár utcába

A második helyen álló székesfehérváriak ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre.

A Bajnokok Ligája-továbbjutás után a CEV Kupa negyeddöntője mellett bajnoki rangadók sora vár együttesünkre a következő hetekben.

Kezdésként szombaton 18 órától azzal a MÁV Előre Foxconn-nal csapunk össze, amely jelenleg második helyen áll az Extraligában, és legutóbb a Békéscsabát is legyőzte.

A két csapat novemberi, székesfehérvári találkozóján Taylor Bannister és Ayshan Abdulazimova vezérletével 3-1-re nyertünk, de az első játszmában csak a minimális, két ponttal tudtunk riválisunk fölé kerekedni, a harmadik szettet pedig 25-12-re veszítettük el.

A fehérváriak keretében rutinos, korábbi válogatott játékosok mellett ponterős idegenlégiósok szerepelnek, de úgy sem lehet más célunk, mint a makulátlan magyarországi mérlegünk megőrzése, hogy már biztosan az alapszakasz első helyén zárunk.

„A válogatott után kellett egy kis idő, mire visszaszoktunk az itteni mindennapokba, de ebben a csapat összes tagja és a stáb is segített minket” – mondta a találkozó előestéjén Tóth Sára, csapatunk utánpótlás-válogatott feladója.

Az irányító kiemelte, Bulgáriába úgy mentek ki, hogy nyerni szeretnének, és még mindig nagy a boldogság, hogy ezt meg is tudták valósítani.

„Ennek a legfőbb oka szerintem az volt, hogy egy csapatként tudtunk küzdeni a pályán a végsőkig és soha nem adtuk fel. Az azóta eltelt két nap sok regenerációval és pihenéssel telt, de természetesen edzettünk is, amely mind jó hangulatban telt. Felkészültünk a MÁV Előre ellen, és ha hozzuk a saját játékunkat, akkor remélem, ismét győztesen tudjuk majd elhagyni a pályát” – mondta Tóth.

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató