Juhár Dalma: erre az estére mindig emlékezni fogok

Saját nevelésű liberónk boldogan nyilatkozott a klubtörténeti Bajnokok Ligája-siker után.

Bajnoki és kupacímvédő csapatunk kedd este Plovdivban 3-0-ra legyőzte a házigazda Maricát, ezzel amellett, hogy megszerezte a Vasas Óbuda történetének első BL-főtáblás sikerét, bejutott a CEV Kupa negyeddöntőjébe.

„Az első szett nehéz volt, mivel egy számunkra ismeretlen, hatalmas csarnokban kellett játszanunk, olyanban, amit ritkán lát az ember. Ettől talán kicsit megremegtünk, de a mi csapatunk arról híres, hogy olyan helyzetekből is képes felállni, amiből más biztosan nem. Mentálisan erősek vagyunk, a végsőkig küzdünk egymásért, ezt kedden is bebizonyítottuk” – mondta honlapunknak Juhár Dalma.

Válogatott liberónk kijelentette, az első szett megfordítása megtörte a Plovdivot, onnantól határozottan röplabdáztunk, amire nem volt ellenszere a hazaiaknak.

„Büszke vagyok a csapatra, mert kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk. Van mögöttem három-három bajnoki cím és Magyar Kupa-siker, illetve egy MEVZA-diadal, de erre a keddi, plovdivi estére mindig emlékezni fogok, mert egy történelmi sikernek voltam részese abban a klubban, amelynek 15 éve tagja vagyok. Szép pillanat volt ez a karrieremben és az életemben, az pedig, hogy mindezt a szurkolókkal tudtuk átélni, egészen fantasztikus, mert ilyenkor látjuk, minek vagyunk a részesei” – utalt arra a mintegy húsz Vasas-fanatikusra Juhár, akik Bulgáriába is elkísérték együttesünket.

A liberó kiemelte, nagy ünneplés nem volt kedden, mivel tudják, szombaton már újabb fontos meccs vár rájuk, és az egész január, valamint így már a február is „eléggé menetelős” volt és lesz.

„Jön egy hosszú hazaút, aztán csütörtökön már kettőt edzünk, mert szombaton jön a MÁV Előre. Az előző héten két csapatépítőn voltunk, úgy gondolom, ott kicsit kiengedhettünk, mentálisan feltöltődhettünk, hogy százszázalékosan készen álljunk a ránk váró feladatokra. Nyilván egy ilyen siker után nem könnyű visszarázódni a mindennapokba, de ez a munkánk, szóval nincs sok választásunk” – zárta Juhár Dalma.

A szombati, MÁV Előre elleni bajnoki mérkőzés 18 órakor kezdődik a Folyondár utcában.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató