Papp Orsolya: hinnünk kell magunkban

Centerünk úgy véli, ha ez meg lesz, akkor akár még az isztambulinál is szorosabb meccset játszhatunk a klubvilágbajnok Eczacibasival.

Szerda este az Érd Arénában a klubvilágbajnok, tavasszal Bajnokok Ligája-döntős Eczacibasit fogadjuk a BL-csoportkör ötödik fordulójában. Isztambulban az első játszmában szettlabdáink voltak, ezeket azonban nem tudtuk kihasználni, így végül 3-0-ra kikaptunk.

„Kint szoros meccset sikerült játszanunk, a szerdai összecsapáson az lesz a legfontosabb, hogy higgyünk magunkban. Ha ez meglesz, akkor nagyon bízom abban, hogy a jobb eredményt érhetünk el a kinti találkozónál” – mondta a mérkőzést megelőző napon Papp Orsolya, csapatunk centere.

A 26 éves játékos úgy érzi, a négynapos karácsonyi szünet alatt mindenki feltöltődött a családja körében, ő és csapattársai is kipihenten láttak újra munkához, ami szerinte meg is látszott az idei első két meccsünkön.

„Az ünnepek alatt sok kondi- és labdás edzéssel készültünk a ránk váró feladatokra, örülünk, hogy az első két bajnokin jó játékkal sikerült magabiztos győzelmet aratnunk” – jelentette ki Papp.

Centerünk hozzátette, a jövő keddi, plovdivi mérkőzésre egyelőre nem gondolnak, jelenleg az a fontos, hogy szerdán minél jobban teljesítsenek és minél jobb eredményt érjenek el.

Az érdi összecsapás 19 órakor kezdődik, belépőket a helyszínen lehet váltani, készpénzes és bankkártyás fizetésére is van lehetőség.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató