Következő állomás: Balatonfüred

Szombat délután az utolsóelőtti Szent Benedek RA otthonába látogatunk az Extraliga következő fordulójában.

A DVTK elleni, nehezen induló, de végül sima meccsbe torkolló siker után a 2/8-as győzelmi mutatóval álló Szent Benedek RA vendégei leszünk az Extraliga alapszakaszában.

A balatonfürediek elleni első, novemberi, Folyondár utcai összecsapást rendkívül simán, alig több mint egy óra alatt 3-0-ra nyertük, ellenfelünk pedig azóta mindössze egy, DVTK elleni bajnokit tudott megnyerni. A SZBRA a Magyar Kupában ezzel szemben nagyszerűen menetel: a nyolcaddöntőben a MÁV Előrét búcsúztatta Kristian Mihajlov együttese, amely a negyeddöntőben 3-2-es előnyből várja a Békéscsaba elleni, jövő heti visszavágót.

Ellenfelünk kerete az első találkozónk óta nem változott, de a riválisnál a mostani összecsapáson – csakúgy, mint a mieinktől – az utánpótlás-válogatott játékosok hiányoznak majd.

„Szeretnénk továbbra is meccsről meccsre javuló játékot mutatni, és újra három pontot szerezni. Mint mindig, a fürediek ellen is maximális erőbedobással készülünk, szeretnék jó röplabdát prezentálni a két fontos Bajnokok Ligája-összecsapásunk előtt” – osztotta meg várakozásait honlapunkkal Karolina Fricova.

Amennyiben a 17 órakor kezdődő szombati mérkőzésen begyűjtjük mindhárom bajnoki pontot, és a Békéscsaba nem tud pontot szerezni Székesfehérváron, három fordulóval a vége előtt bebiztosítjuk alapszakasz-elsőségünket.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató