Újpesten zárjuk az évet

Jámbor Cecília szerint fővárosi riválisunk otthonában végig koncentrált játékra lesz szükség pénteken.

Együttesünk 2023-as menetelése lassan a végéhez ér: lányaink ebben a naptári évben 38., egyben utolsó tétmeccsükre készülnek.

„Nyilván ott lebeg már mindenkinek a szeme előtt a rövid pihenő, ami a meccs után vár ránk, de ezt leszámítva ezzel egyelőre nem foglalkozunk, mert szeretnénk úgy lezárni az évet, ahogy eddig is teljesítettünk: koncentráltan, határozottan röplabdázva” – mondta honlapunknak Jámbor Cecília.

Utánpótlás-válogatott ütőjátékosunk szerint készen állnak arra, hogy az UTE szeretné megnehezíteni a dolgukat, de pont ezért nekik is az utolsó pontig tartó figyelemmel kell felmenniük a pályára.

„Azt gondolom, ez a keddi kupameccsen jól sikerült, mindenki játszott, a lehetőséggel pedig azt gondolom, sikerült is élnünk. Remélem, pénteken is hasonlóan magabiztosan fogunk teljesíteni, és akkor mi is, valamint szurkolóink is örömmel mehetnek el a karácsonyi szünetre” – fogalmazott Cili.

Az újpestieket a második fordulóban hazai pályán 3-1-re győztük le, Horváth András együttese jelenleg 3/5-ös győzelmi mutatóval, nyolc szerzett ponttal a hatodik helyen áll, legutóbbi két meccsét odahaza – a Magyar Kupában a Kaposvár, a bajnokságban a MÁV Előre ellen – elveszítette.

Az Extraliga alapszakaszának kilencedik fordulójában megrendezésre kerülő pénteki összecsapás 19 órakor kezdődik, a Hunvolley TV élőben közvetíti.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató