Nehéz meccs vár ránk Kaposváron

A hazaiak hatmeccses győzelmi sorozatukból meríthetnek erőt a pénteki bajnokira.

Mostanában nem jó a KNRC ellenfeleinek lenni: Vincent Lacombe vezetőedző együttese ugyan a szezon első három bajnokiját – sorrendben a mieink, a Békéscsaba és a MÁV Előre ellen – elveszítette, azóta hatmeccses veretlenségi sorozatot épített ki.

„Nehéz meccsre számítunk pénteken, mert a Kaposvár amellett, hogy jó formában van, erős kerettel rendelkezik. Az utóbbi hetekben elkapták a fonalat, erőtől duzzadó röplabdát játszanak, így tőlünk maximális odafigyelésre lesz szükségünk” – jelentette ki a talákozó előtt Fatoumatta Sillah.

A nemzetközi szövetség (FIVB) döntése értlemében 2025-től a szlovén válogatottban is számításba vehető, gambiai születésű ütőjátékosunk beilleszkedése jól sikerült, elmondása szerint hamar megtalálta a közös hangot csapattársaival, és nagyon boldog, hogy profi körülmények között dolgozhat Budapesten.

A hazai rekordot jelentő hét idegenlégióst foglalkoztató KNRC amellett, hogy az Extraligában menetel és jelenleg negyedik helyen áll, vasárnap a Magyar Kupában nyert fontos összecsapást: a negyeddöntő első meccsén 3-2-re nyert Újpesten, így kedvező helyzetből várhatja a visszavágót.

A pénteki bajnokinak így aztán azért is van kiemelt jelentősége, mert ha a somogyiak továbbjutnak az MK-ban, akkor – amennyiben mi is abszolváljuk a jövő keddi, gödöllői feladatot – a négy között velük találkozunk.

A két csapat első fordulós mérkőzését 3-1-re nyerte listavezető együttesünk a Folyondár utcában.

A kaposvári bajnoki összecsapás pénteken 17.30-kor kezdődik a Kaposvár Arénában.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató