Erőss: röplabdázni tudunk, fejben kell ott lennünk

Fiatal átlónk szerint ha koncentráltan játszunk a Nyíregyháza ellen, akkor legyőzhetjük csütörtöki riválisunkat.

Nyár óta készül és játszik az első csapatban saját nevelésű feladóátlónk, Erőss Mirtill, aki múlt szombaton az NB I-es csapatban szerzett 20 pontjával tevékeny részt vállalt a BVSC felett idegenben aratott 3-2-es győzelemből.

„Vártam már, hogy visszamenjek, jó volt a régi közegben játszani, otthon éreztem magam. Igyekeztem felszabadultan röplabdázni, még ha ez nem is mindig látszott, de jól éreztem magam a pályán” – mondta ennek kapcsán honlapunknak Mimi.

A 17 éves játékos kiemelte, nyilvánvalóan furcsa számára, hogy idén nem kap annyi lehetőséget, mint korábban, de egyáltalán nem elégedetlen a helyzetével, nagyon örül, hálás és jó visszaigazolásnak tartja, hogy vezetőedzőnk akár csak két-három pontra is becseréli a rangadókon, vagy akár a Bajnokok Ligájában is.

„Már ez az elmúlt három hónap is nagyon hosszú volt, rengeteget edzettük és sok meccsen vagyunk túl, de az igazán fontos feladatok még előttünk állnak. Örülök, hogy ilyen fiatalon itt lehetek, tanulhatok és a felnőttekkel edzhetek, mert szinte minden nap van valami újdonság. Az elejétől kezdve mindenki befogadó és nyitott volt, abszolút azt kaptam, amit vártam, nagyon jól érzem magam” – nyilatkozat Erőss.

Feladóátlónk a csütörtök esti, második helyezett Fatum Nyíregyháza elleni bajnoki összecsapás kapcsán elmondta, ha végig koncentráltak tudnak játszani, akkor jó esélyük van a győzelemre.

„Röplabdázni tudunk, azzal nincs gond, fejben kell jobban ott lennünk és figyelnünk. Ha ez meglesz, akkor nem lehet baj” – zárta Erőss Mirtill.

A Nyíregyháza elleni találkozó csütörtökön 20 órakor kezdődik a Folyondár utcában, kapunyitás a szokottaknak megfelelően egy órával a mérkőzés előtt lesz.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató