Az egyik legnehezebb túra következik

A hozzánk hasonlóan veretlen MÁV Előre Foxconn vendégeként folytatjuk szombaton az Extraligát.

A szezon egyik legnehezebbnek ígérkező kirándulása vár bajnoki és Magyar Kupa-címvédő csapatunkra, amely szombaton 18 órától a nyáron alaposan megerősödött és nagy terveket szövögető MÁV Előre vendége lesz Székesfehérváron.

A rivális a nyáron idegenlégiósok mellett korábbi magyar válogatott röplabdázókkal, így klubunk korábbi játékosai, Király-Tálas Zsuzsanna, Vacsi Evelin és Vezsenyi Adrienn mellett Pallag Ágnessel erősített, s eddig nem talált legyőzőre a bajnokságban.

„Ha előző idénnyel összehasonlítjuk mostani ellenfelünket, egyértelmű, hogy nehezebb összecsapásra van kilátás” – mondta honlapunknak Ayshan Abdulazimova csapatkapitány.

„A felkészülés alatt már találkozunk a MÁV-val, és bár akkor nagy csatában, 3-2-re nyertünk, kár lenne messzemenő következtetéseket levonni abból a találkozóból, ugyanis azóta mindkét csapat sokat lépett előre” – folytatta rutinos azeri centerünk.

Kiemelte, a hazai pálya, és az egyhetes felkészülés mindenképpen a hazaiaknak kedvez, ráadásul a VOK Csarnokban nem könnyű játszani a terem egyedi atmoszférája miatt, de nem szabad, hogy ez, vagy a hétközi, isztambuli utazás miatti esetleges fáradtság befolyásoljon bennünket.

„Szerdán megmutattuk, hogy az Eczacibasival is fel tudjuk venni a versenyt, ebből erőt kell merítenünk. Nehéz összecsapásra készülünk, amin tudjuk, az elsőtől az utolsó labdamenetig százszázalékos teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy győzelemmel utazhassunk haza, de nem lehet más célunk, mint a veretlenségünk megőrzése” – mondta Abdulazimova, hozzátéve, ezúttal is számítanak a Vasas-szurkolók támogatására.

„Bízom abban, hogy legalább annyian elkísérnek minket Székesfehérvárra is, amennyien Isztambulban voltak” – zárta kapitányunk.

A szombati mérkőzés 18 órakor kezdődik, a belépés a hazaiak tájékoztatása szerint ingyenes.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató