Feldobott fürediek látogatnak pénteken a Folyondárba

Az előző idény bronzérmese ellen folytatjuk szereplésünket az Extraligában.

Nincs sok ideje a sebek nyalogatására bajnoki és Magyar Kupa-címvédő csapatunknak, pénteken ugyanis Extraliga-mérkőzéssel folytatódik a program: az előző idény bronzérmese, a Szent Benedek RA vendégszerepel csarnokunkban.

Kristian Michailov vezetőedző együttese a nyáron alaposan átalakult, mert bár a magyar magból maradt Nacsa-Pekárik Eszter, Szerényi Gréta, vagy éppen Fáth Kinga is, a légiósok közül csak a kubai Diaris Pérezzel hosszabítottak szerződést. Melléjük a magyar válogatott feladó Berkó Liliána, saját nevelésű fiatalok, valamint georgiai, francia, lengyel és Puerto Ricó-i röplabdázó érkezett a Balaton partjára.

A SZBRA a bajnokságban három forduló alatt csak egyszer nyert, ugyanakkor szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán – némi meglepetésre – idegenben szerzett 3-2-es előnyt a MÁV Előrével szemben, így minden bizonnyal feldobott lelkiállapotban érkeznek majd pénteken a Folyondár utcába.

Abba a csarnokba, ahol Giannis Athanasopoulos érkezése óta a Békéscsabán kívül csak ők tudtak nyerni, még görög vezetőedzőnk első idényének első bajnokiján 3-2-re. A két csapat azóta sokat változott, de az biztos, hogy nem számíthatunk könnyű összecsapásra, és a BVSC ellen mutatott játéknál többre lesz szükség.

A mérkőzés 19 órakor kezdődik, kapunyitás a szokásoknak megfelelően egy órával a kezdés előtt lesz.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató