Fričová: magunkra kell koncentrálnunk Miskolcon

Első idegenbeli meccsünkre készülünk szombaton a mostani idényben, amikor az újonc DVTK otthonában látogatunk.

Az utolsó „lazább” hetet zárták le röplabdázóink a pénteki edzésen: címvédő csapatunk szombaton Miskolcra utazik, hogy aztán a folytatásban megkezdje az erőltetett menetet, és – néhány kivételtől eltekintve – az év végéig heti két mérkőzésen lesz jelenése.

„Azt gondolom, nagyon eredményes napokon vagyunk túl, sokat dolgoztunk a feladó-ütő kapcsolatokon, illetve azokon a játékelemeken, amelyek nem működtek jól az elő két bajnokinkon” – mondta honlapunknak szlovák ütőjátékosunk, Karolína Fričová.

A 23 éves röplabdázó hozzátette, igyekeztek új dolgokat is gyakorolni, amelyekből reményei szerint már a DVTK elleni, szombati mérkőzésen is visszaköszön pár dolog.

„Nem számítunk könnyű összecsapásra Miskolcon, hiszen amellett, hogy ez lesz a mostani szezonban az első idegenbeli túránk, egy ismeretlen csarnokba megyünk, ahol az ellenfélnek nem lesz veszíteni valója, így minden bizonnyal nekünk esik és igyekszik majd megnehezíteni a dolgunkat. Nekünk azonban magunkra kell koncentrálnunk, azt kell játszanunk, amit tudunk, és ha végig fegyelmezetten röplabdázunk, akkor biztos vagyok abban, hogy sikerrel vesszük az akadályt” – mondta Fričová.

A csapat előtt álló erőltetett menetről kijelentette, emiatt is fontos volt a mostani hét, mert a folytatásban már közel sem lesz annyi idejük az összecsiszolódásra.

„Ennek ellenére várom már ezt az időszakot, mert jó mérkőzések előtt állunk, amelyeken megmutathatjuk mindazt, amit gyakoroltunk a szezon eleje óta” – tekintett előre szlovák légiósunk.

A DVTK elleni, miskolci mérkőzés szombaton 19 órakor kezdődik a DVTK Arénában, a hazaiak ígérete szerint a Youtube-csatornájukon közvetítés is lesz.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató