Juhár Dalma: motiváltan várjuk a rajtot

Saját nevelésű liberónk a kemény felkészülés utá már nagyon várja a szombati, Kaposvár elleni nyitómeccset.

Már csak három nap és a hosszú felkészülési időszak, valamint a rengeteg megtett kilométer után csapatunk újra tétmeccsen lép pályára, a Békéscsaba elleni bajnoki döntő óta először.

Szombaton 16 órától a nyáron megerősödött, új idegenlégiósokkal csatába induló Kaposvári NRC lesz az ellenfelünk.

„Azt gondolom, a felkészülési mérkőzéseken bizonyítottuk, hogy erős csapatunk van, de persze mint mindig, most is van még hova fejlődni. Biztos vagyok abban, hogy hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre agresszívabban és fókuszáltabban fogunk röplabdázni” – mondta honlapunknak Juhár Dalma, csapatunk saját nevelésű liberója.

A felnőtt együttesnél nyolcadik szezonját kezdő röplabdázó szerint nehéz volt úgy elkezdeni a felkészülést, hogy a szokásoktól eltérően nem volt ott a válogatottban, így gyakorlatilag három és fél hónap telt el számára röplabda nélkül.

„Pont ezért azonban talán a szokásosnál is nagyobb elánnal kezdtem el az edzéseket, mert minél hamarabb szerettem volna utolérni azokat, akik a válogatott miatt egész nyáron edzésben voltak. Kiki és Gyuri, meg persze erőnléti edzőnk, Szabó András vezetésével jó munkát végeztünk, összeszedetten, és nagyon motiváltan várjuk a Kaposvár elleni nyitányt” –  tekintett előre a hétvégi összecsapásra a 23 éves röplabdázó.

A Vasas Óbuda-KNRC mérkőzés szombaton 16.00-kor kezdődik a Folyondár utcában, 19 órától pedig Kőnig Gábor NB I-es együttese is rangadóval, az MTK Budapest elleni fővárosi derbivel kezdi a szezont.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató