Török és Szalai is hosszabbított

Csapatunk újabb két magyar válogatott játékosa írt alá a következő szezon végéig a Vasas Óbudához.

Az újabb duplázást hozó bajnoki szezon alatt nemcsak a pályán, hanem a háttérben is kemény munka zajlott, ugyanis a sikerek kivívása mellett a következő idény csapatának összeállításáról is szól minden évad második fele.

A Giannis Athaansopoulos vezette szakmai stáb – Jámbor János tulajdonossal, valamint Sarlós Márton ügyvezetővel karöltve – célja egyértelműen az, hogy együttesünk lépésről lépésre tovább erősödjön, és a magyar aranyérmekért való minél sikeresebb küzdelem mellett a nemzetközi kupaporondon is egyre meghatározóbb szereplővé váljon.

A következő napokban, hetekben bemutatjuk a 2023/24-es szezon játékoskeretét: a sort két magyar válogatott röplabdázóval, a lassan „örök vasasos” Török Katával, valamint Szalai Annával folytatjuk.

A csapatunknál nyolcadik idényére készülő ütőjátékosunk az alábbit mondta szerződéshosszabbítása kapcsán:
„Fantasztikus volt ez a szezon is, nagyon örülök, hogy mindkét hazai sorozatban megvédtük a címünket és két aranyat nyertünk, emellett annak is, hogy megint ennyire jó csapatunk volt. A Bajnokok Ligája szereplést is jónak értékelem még úgy is, hogy csalódott vagyok, hogy most sem sikerült meccset nyernünk, de úgy érzem, évről évre közelebb vagyunk ehhez. A sikereket külön széppé teszi, hogy a szurkolók mindig mellettünk állnak, mindenhol ott vannak és támogatnak minket, a sikerek után pedig együtt ünnepelhetünk – ez egészen hihetetlen és egyedülálló, egyik másik magyar klubnál sincs ilyen.
A következő szezonban amellett, hogy remélem, összejön a győzelem a BL-ben, azt várom, hogy itthon újra megvédjük az aranyérmeinket, de ez nyilván nem lesz könnyű, mert minden csapat ismét minket szeretne majd legyőzni. Bár már a nyolcadik idényemet fogom megkezdeni a Vasasban, egyáltalán nem nehéz motivációt találni, mert a nemzetközi meccseken látjuk, csapatként és egyénileg is hova lehet eljutni, van még hova fejlődni. Az újabb szerződéshosszabbításomban természetesen Giannisnak is nagy szerepe volt, maximalista és a legjobbat akarja kihozni belőlünk, én pedig szeretnék még jobb játékos lenni. Imádok mindent a Vasasban, a lányokat, a stábot, a szurkolókat, remélem, ősztől is olyan jó lesz az öltözői hangulat, mint most volt.
Ami a válogatottat illeti: várom az edzőtábort, fiatal, és ezáltal remélem nagyon összetartó csapatunk lesz, bízom abban, hogy szép eredményeket fogunk tudni ott is elérni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a közös munka az új szövetségi kapitánnyal, mert sok jót hallottam róla. Szeretném kihozni magamból ott is a lehető legtöbbet.”

A tavaly nyáron az MTK Budapesttől érkezett liberó így fogalmazott honlapunknak:
„Azzal a céllal igazoltam a Vasashoz, hogy minél többet tudjak fejlődni, ez pedig azt hiszem, maximálisan sikerült is. Giannisról már korábban is jókat hallottam, egy segítőkész, mindenre odafigyelő embert ismertem meg benne, megtisztelő, hogy vele dolgozhattam és számít rám a következő idényben is. Leírhatatlan érzés, hogy első szezonomban két aranyat nyertünk, remélem, még sokszor átélhetem ezt az érzést. A szurkolótábort is szeretném kiemelni, fantasztikus élmény volt előttük játszani, sehol máshol nem volt még ilyenben részem.
A célom a jövőre nézve az, hogy még több játéklehetőséget kapjak és azzal tudjak is élni, szeretném bizonyítani, hogy nem véletlenül vagyok itt. Most azonban a válogatotton van a fókusz, a mostani első hét a visszarázódásról szól a bő egyhetes pihenő után, azon leszek, hogy megmutassam, itt a helyem.”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató