Bannister egy, Juhár három évre írt alá

Csapatunk újabb két meghatározó tagja erősíti a következő évben biztosan a Vasas Óbudát, Juhár Dalma további három idényre aláírt.

Az újabb duplázást hozó bajnoki szezon alatt nemcsak a pályán, hanem a háttérben is kemény munka zajlott, ugyanis a sikerek kivívása mellett a következő idény csapatának összeállításáról is szól minden évad második fele.

A Giannis Athaansopoulos vezette szakmai stáb – Jámbor János tulajdonossal, valamint Sarlós Márton ügyvezetővel karöltve – célja egyértelműen az, hogy együttesünk lépésről lépésre tovább erősödjön, és a magyar aranyérmekért való minél sikeresebb küzdelem mellett a nemzetközi kupaporondon is egyre meghatározóbb szereplővé váljon.

A következő napokban, hetekben bemutatjuk a 2023/24-es szezon játékoskeretét: a sort a Magyar Kupa és az Extraliga MVP-jével, Taylor Bannisterrel és a saját nevelésű Juhár Dalmával folytatjuk.

Amerikai feladóátlónk az alábbit mondta szerződéshosszabbítása kapcsán:
„Jó szezonon vagyunk túl, mindenki nagyon boldog volt, hogy sikerült elérni a kitűzött célokat. Örülök, hogy a legmagasabb szinten, a Bajnokok Ligájában is megmutathattuk magunkat, láttuk, milyen téren kell még előre lépnünk, szeretnénk a jövőben ott is versenyképesebbek lenni. Elsősorban ezt várom a következő szezontól, hogy a tanultakat, átélteket tudjuk kamatoztatni. Nagyon szeretek Giannisszal és minden stábtaggal együtt dolgozni, a lányokkal is nagyon jól kijövök, igazi otthonra leltem itt a Vasasnál, elsősorban ezek miatt döntöttem a maradás mellett. A szurkolók is azonnal a szívükbe zártak, köszönjük nekik az egész idényen át tartó buzdítást.”

Saját nevelésű liberónk az elmúlt és a következő szezon mellett arról is beszélt, miért nincs ott jelenleg a magyar válogatott edzőtáborában:
„Jó érzés volt átélni, hogy ennyire domináltuk a bajnokságot, a BL-ben pedig sikerült a topcsapatok ellen is jó teljesítményt nyújtani. Látjuk, miben tudunk még fejlődni, szeretnénk az európai porondon is évről évre egyre kiélezettebb meccseket játszani, ennek a folyamatnak pedig szeretnék hosszú távon a részese lenni. A döntésben, hogy ilyen, viszonylag hosszú időre elkötelezzem magam, az is segített, hogy Giannis is aláírt három szezonra, az ő személye pedig garanciát jelent nekem. Emellett a vezetőség évek óta stabil hátteret biztosít számunkra, ami manapság szintén nagyon becsülendő. Aki ismer, tudja, mit jelent nekem a Vasas és az, hogy együtt ünnepelhetünk a szurkolóinkkal, és hogy milyen kötődésem van a klubhoz. A nagyszerű szurkolótáborunk sokszor átsegít bennünket a hétköznapokon.
A bajnokságot úgy fejeztem be, hogy sok kisebb-nagyobb sérülés nagyon megnehezítette a mindennapjaimat. Annak érdekében, hogy a következő szezonban a klubomban százszázalékot tudjak nyújtani fizikálisan és mentálisan is, teljesen rendbe kell tennem magam, ezért nem vagyok most a válogatottban. Ha ez júliusig sikerül és a szövetségi kapitány számít rám, természetesen nagy megtiszteltetés lenne számomra, ha csatlakozhatnék a válogatotthoz.”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató