Juhár: ezekért a meccsekért dolgoztunk egész évben

Csapatunk pénteken megkezdi a Békéscsaba elleni bajnoki finálét.

Pénteken 17.30-kor a Folyondár utcában kezdetét veszi a női röplabda Extraliga 2022/23-as idényének fináléja, amelyben csapatunk ellenfele a Swietelsky-Békéscsaba lesz.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban nagy csatára, és újra kiélezett mérkőzésekre számít Juhár Dalma, csapatunk válogatott liberója.

„Döntőre készülni egy sportoló életében az egyik legjobb dolog, mert ezért dolgozik a csapattal és egyénileg is egész évben. Fantasztikus, hogy újra itt vagyunk, izgatottan várjuk már a pénteket és az újabb BRSE elleni csörtét, amelyben jó és kiélezett mérkőzésekre számítok” – mondta honlapunknak a saját nevelésű liberó.

Juhár kiemelte, ugyan az elődöntő után jól jött nekik a rövid pihenő, de az azóta eltelt 12 nap így is nagyon sok, már csak azért is, mert a Nyíregyháza elleni utolsó találkozón jól játszottak, jó formában voltak.

„Emiatt sajnálom, hogy ennyit kellett várni, de keményen dolgoztunk azért, hogy fenntartsuk a jó formánkat. Bár jól ismerjük, de természetesen azért kielemeztük a Békéscsabát, felkészülten várjuk a finálét” – nyilatkozott Juhár Dalma.

A válogatott röplabdázó szerint a csabaiak elleni meccsek sosem könnyűek, mindkét csapatnak maximális koncentrációra és százszázalékos teljesítményre van szüksége ahhoz, hogy nyerni tudjon, mert játéktudásban közel áll egymáshoz a két együttes.

„A kupadöntő is a végletekig szoros volt, a döntő szettben volt 14-14 is, bárki nyerhetett volna. Most is hasonló meccsekre számítok, de célunk természetesen a címvédés, ennek rendelünk alá mindent. Örülök, hogy ezúttal nálunk van a pályaelőny, remélem, minél többen kijönnek majd szurkolni nekünk” – zárta Juhár.

A találkozóra a helyszínen lehet jegyeket vásárolni a megszokott 2000 és 1500 forintos áron. Pénztár- és kapunyitás 16.30 órakor.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató