Athanasopoulos: megerősődött MÁV Előrével találkozunk

Szombaton hazai bajnokin készülhetünk a Magyar Kupa elődöntőjére.

Nincs megállás röplabdacsapatunk számára: bajnoki címvédő lányaink szombat délután az újonc és egyelőre sereghajtó, de januárban több játékost is igazoló MÁV Előrét fogadjuk a Folyondár utcában.

„Ellenfelünk jól erősített a télen, ezt remekül mutatja, hogy az előző körben hatalmas csatára késztették a Szent Benedeket. Nem szabad, hogy elaltasson minket a tudat, hogy a székesfehérváriak utolsó helyen állnak a tabellán, mert ennél sokkal jobb csapatuk van” – fogalmazott együttesünk görög vezetőedzője, Giannis Athanasopoulos a mérkőzés előtt.

A tréner emlékeztetett rá, hogy az őszi fordulóban komolyan megizzadtunk Székesfehérváron, szettet is veszítettünk, így csütörtök óta azt sulykolta a csapatának, hogy ne higgyék, könnyű mérkőzés vár rájuk.

„Pont ugyanúgy készülünk, mint a Rzeszów ellen, ugyanis nem engedhetjük meg magunknak, hogy lazsáljunk. Továbbra is minden csapat a mi skalpunkra vadászik, nem kényelmesedhetünk el, mindenki ellen százszázalékos koncentrációval kell pályára lépnünk” – jelentette ki Athanasopoulos.

A szakember reményét fejezte ki, hogy a szurkolók is átérzik a mérkőzés fontosságát, és ezúttal is minél többen biztatják majd a csapatot a helyszínen.

„A drukkerek rengeteg plusz energiát adnak nekünk, ezúttal is számítunk rájuk! Már csak azért is, mert ez az utolsó összecsapásunk a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése, a keddi Magyar Kupa elődöntő előtt” – tekintett előre a Fatum-Nyíregyháza elleni összecsapásra is a tréner.

A szombati találkozó 16.00-kor kezdődik a Folyondár utcában, az Extraliga-mérkőzés után Kőnig Gábor NB I-es csapata 19.00-tól a DVTK-t fogadja rangadón.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató