Skrypak: bízunk a jó évkezdetben

Ukrán feladónk első BL-győzelmét szeretné megszerezni a Vasassal.

December 20-án bravúros teljesítményt nyújtva a Rzeszów elleni BL-pontszerzéssel zártuk az örökre emlékezetes 2022-es esztendőt. Csapatunk azóta túl van a karácsonyi pihenőn, egy minialapozáson, valamint egy Békéscsaba elleni edzőmérkőzésen, és hétvégén is gőzerővel készült a francia bajnok Mulhouse elleni folytatásra.

„Még ha az ismert okok miatt nem is a legjobb a helyzet Ukrajnában, jó volt kicsit otthon lenni a családommal az ünnepek alatt. Feltöltődve, munkára készen tértem vissza Budapestre, és december vége óta azért dolgozunk, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk” – mondta honlapunknak a vasárnapi edzés után Olga Skrypak.

Ukrán feladónk – kiemelte, ugyan már kétszer is játszott az elitsorozat főtábláján, győztes csapatnak még nem volt tagja – reméli, ezt már csak szerdáig mondhatja el magáról.

„A francia bajnok Mulhouse remek csapat, de az egyértelmű, hogy nem a Conegliano, de még csak nem is a Rzeszów szintjén van. Ennek ellenére nehéz mérkőzésre számítunk, amelyen százszázalékos koncentrációra lesz szükségünk ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Fontos találkozó lesz ez a továbbjutás szempontjából, mert a lengyelek elleni pontszerzés akkor ér igazán valamit, ha sikerül megszereznünk az első győzelmünket. Szeretnénk ismét bizonyítani szurkolóinknak” – fogalmazott Skrypak.

A francia aranyérmes Mulhouse 14 forduló után 10/4-es győzelmi mutatóval hatodik a mostani szezonban, de jó formáját jelzi, hogy legutóbbi négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte. A szerdai mérkőzésre ezúttal is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban kerül sor 18.15 órától.

Fotó: vasassc.hu; Fotós: Vasas Attila

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató