Török: a Békéscsaba ellen nem kell pluszmotiváció

Lányaink felkészülten várják a Swietelsky-Békéscsaba elleni pénteki rangadót.

A sokáig emlékezetes tavaszi finálé óta először találkozik egymással bajnokcsapatunk, a Vasas Óbuda, valamint az ezüstérmes, ezúttal listavezető BRSE. Lányaink hétfő óta erre az összecsapásra készülnek, ennek kapcsán együttesünk válogatott ütőjátékosa, Török Kata honlapunk kérdésére kiemelte: a csabaiak ellen nincs szükségük pluszmotivációra.

„Bár még mindig élénken él bennünk az április-májusi döntő-sorozat, a mostani találkozó előtt nem ezzel foglalkoztunk, már csak azért sem, mert ellenfelünk kerete alaposan kicserélődött a nyáron. Nyilván ezúttal is szeretnénk győztesen elhagyni a parkettet, de ez +csak+ egy alapszakasz-mérkőzés, így messzemenő következtetéseket nem lehet majd levonni belőle” – fogalmazott Török.

A 24 éves játékos kiemelte: alaposan felkészültek a riválisból, és most is szoros, kiélezett csatára számít.

„Nem véletlenül áll ez a két csapat a tabella első és második helyén, a BRSE is magabiztos teljesítményt nyújtott eddig. Jó erőfelmérő lesz ez nekünk a decemberi nagy menetelés előtt, én már nagyon várom a mérkőzést. Ezúttal is számítunk szurkolóink támogatására, szeretnénk nekik is bizonyítani” – mondta Török.

A találkozó 19 órakor kezdődik a Folyondár utcában, de a „nagyok” előtt, 16.00-tól a Kőnig Gábor edzette fiókcsapat is megmérkőzik a csabaiak NB I-es együttesével.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató