Athanasopoulos: eddig maximálisan elégedettek lehetünk

Görög vezetőedzőnk elégedetten értékelte a szezon első hónapját.

Hosszú és igen eredméynes periódust zárt le bajnok és kupacímvédő csapatunk szombaton Nyíregyházán: együttesünk 24 nap alatt nyolc mérkőzést – közte négy Bajnokok Ligája-selejtezőt – vívott meg és mindössze két játszmát veszített. Ezzel együtt szezonbeli első célját, a BL-főtáblára kerülést kivívta, az Extraligában pedig csak rosszabb szettaránya miatt szorul a listavezető Békéscsaba mögé a tabellán.

„Az eredményekkel maximálisan elégedettek lehetünk, hiszen az első célt, amit kitűztünk magunk elé, elértük. Láttuk ugyanakkor a gyengeségeinket, és most annak jön el az ideje, hogy ezeken dolgozzunk” – fogalmazott honlapunknak Giannis Athanasopoulos vezetőedző.

A görög tréner elmondta: a nyíregyházi győzelmet követően a lányok két szabadnapot kaptak – az előszezon első mérkőzése óta először -, így kedden kipihenten és motiváltan vetették bele magukat a munkába.

„A jövő pénteki, BRSE elleni rangadóig csak egy, újpesti meccsünk van, így most van időnk foglalkozni azokkal a játékelemekkel, amiken dolgoznunk kell. Emellett a következő időszakban nagy hangsúlyt fogunk fektetni az egyéni képzésekre is, mert úgy is vannak teendők” – jelentette ki a tréner.

Athanasopoulos kiemelte, az elmúlt időszakban az eredménycentrikusság mellett elsősorban az volt a fókuszban, hogy a játékosok ne sérüljenek meg, most azonban a korábbinál keményebb munkára lehet „fogni” őket.

„Magunkon kívül szeretnénk örömet okozni hűséges szurkolóinknak is, akik mindig mindenhol velünk vannak” – zárta szavait görög edzőnk.

Csapatunk legközelebb szombaton 19 órától Újpesten vendégszerepel, a mérkőzés előtt, 14.30-tól Kőnig Gábor NB I-es együttese is összecsap a lila-fehérekkel.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató