Két és fél hét után

Lányaink túl vannak a felkészülés talán legnehezebb szakaszán.

Két és fél hete zajlik már a munka a Folyondár utcában, ahol bajnoki és Magyar Kupa-címvédő csapatunk itt lévő játékosai kitartóan ütik a labdát és emelgetik a súlyokat.

„Nyilvánvalóan nem  ez a szezon legjobban szeretett időszaka, de ilyenkor kell elvégezni azt az alapozómunkát, ekkor kell megszerezni azt az erőnlétet, amire aztán fel lehet építeni a mérkőzésekkel teli időszakokat” – adott helyzetjelentést a lányok edzéseit irányító Karmen Kocar.

Kiki Giannis Athanasopoulos távollétében megbízott vezetőedzőként irányítja a felkészülést, amelyben a délelőtti fárasztó kondiedzések mellett a labdar is előkerül.

„Egyelőre az alapokra helyezzük a hangsúlyt, igyekszünk kihasználni, hogy kevesen vagyunk és próbálunk az ittlévőkkel minél nagyobb érintésszámmal dolgozni. Sokat gyakoroljuk az alapérintéseket, sok idő jut a posztonkénti egyéni képzésekre is, amelyre mindig mindenkinek szüksége van, de a meccsdömping alatt kevés idő jut rá” – fogalmazott a tréner.

A lányok – akik az edzéseken kívül is sok időt töltenek együtt – jövő héten még csökkentett létszámmal dolgoznak, éppen ezért annak második felében a Kőnig Gábor irányította fiókcsapattal közösen is készülnek majd.

Az előszezonnal kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy szeptember utolsó hétvégéjén Mariborban, egy héttel később Balatonfüreden vendégeskedünk, míg október elején Satorinire utazunk felkészülési tornára. Az ellenfelekről és a mérkőzések pontos menetrendjéről később tájékoztatjuk majd szurkolóinkat.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató