Válogatott visszavonulók

Kaličanin Sanja és Takács Doroti is úgy döntött, felhagy az aktív játékkal.

Két, tavaly nyáron még a válogatott keretében is számításba vett játékosunk is úgy döntött, a szezon végével felhagy aktív pályafutásával: Kaličanin Sanja három, Takács Doroti két, Vasasban töltött idény után „akasztja szögre” a mezét.

„Köszönöm az elmúlt három fantasztikus szezont, nagyszerű élmény volt a Vasasért játszani! Rengeteg csodálatos emléket őrzök meg a szívemben, a következő évekre pedig rengeteg címet és trófeát kívánok a klubnak. Amikor csak tudok, jönni fogok és a lelátón fogok szurkolni a csapatnak! Mindent köszönök!” – nyilatkozta a búcsú kapcsán Sanja.

Takács Doroti a következő üzenettel búcsúzott a csapattól és a szurkolóktól:

„Amiért a Vasasba igazoltam két évvel ezelőtt, az szinte maradéktalanul teljesült: kipróbáltam magam egy élcsapatban, megláttam, a teljesítményem mire elég ezen a szinten. Voltak nehezebb periódusok, de gyűjtöttem rengeteg boldog és jó élményt is. Szép emlékekkel gazdagodtam, a felejthetetlen pillanatok mellett nem utolsó sorban barátokat is szereztem. Már szezon közben is felmerült bennem többször, hogy ez lesz az utolsó, de az élet rásegített a márciusi sérüléssel. Most elsősorban a felépülésemre koncentrálok minden erőmmel, aztán majd meglátom, mit hoz a jövő. Boldog vagyok, hogy itt lehettem, hopgy átélhettem, milyen egy igazán nagyszerű közönség előtt játszani hétről hétre. Mindent köszönök a VASASNAK !”

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató