Abdulazimova: készen állunk az elődöntőre

Azeri centerünk nehéz mérkőzésekre számít a Szent Benedek RA ellen.

Szerda este a Folyondár utcában elkezdődik a bajnokság legfontosabb szakasza, jön ugyanis a Szent Benedek RA elleni elődöntő első felvonása!

Min ismert, lányaink Mariborban végezték az utolsó simításokat, ezen a héten az apróságok mellett már csak a formába hozás volt hátra a rendkívül sűrű időszak előtt. A következő négy hétben minimum hat, de lehet, hogy tíz mérkőzés vár a játékosokra és a stábra, a feszített menetrendben pedig minimális a hibázási lehetőség.

Miután az alapszakaszt második helyen zártuk, pályaelőnyből várhatjuk a Szent Benedek RA elleni elődöntőt. Kupadöntős ellenfelünkkel eddig háromszor találkoztunk a szezonban, az idénynyitón odahaza 3-2-re kikaptunk, az idegenbeli találkozón és a Magyar Kupa érdi fináléjában azonban 3-1-re győztünk.

„Készen állunk a harcra, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű már ez a párharc sem. Mindkét csapat döntőbe akar jutni, biztos vagyok benne, hogy a küzdőszellemmel nem lesz probléma egyik oldalon sem. Le tudjuk győzni háromszor a balatonfüredieket, hiszünk a továbbjutásban, de minden mérkőzésen maximális koncentrációra lesz szükségünk. Ebben a szezonban megnyertük a Közép-európai Ligát és a Magyar Kupát is, szeretnénk megszerezni a harmadik aranyérmet is” – jelentette ki Ayshan Abdulazimova, aki hétfőn ünnepelte 29. születésnapját.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első három mérkőzését háromnaponta rendezik, ha szükséges, a negyedik találkozóra jövő csütörtökön, az ötödikre április 25-én kerül sor.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató