Revansra készülve

Egy évvel ezelőtt épp az a Kaposvár ütött el minket a Magyar Kupa végjátékától, amellyel ezúttal is a negyeddöntőben találkozunk

A 2021-es év őszi felének legfontosabb mérkőzései várnak csapatunkra most szombaton és jövő vasárnap az 1.MCM-Diamant Kaposvár elleni Magyar Kupa negyeddöntőben.

Egy évvel ezelőtt emlékezetes csatában, hazai pályán, aranyszettben estünk ki az MK-ból, Török Kata szerint azonban emiatt nem maradt „mumus” a somogyi alakulat – már csak azért sem, hiszen a bajnokság bronzpárharcában mi nyertünk ötödik meccs döntő szettben.

"Nyilván még mindig rossz emlék a tavalyi meccs, mert fájó volt kiesni, főleg úgy, hogy volt esélyünk továbbjutni, de ez inkább extra motivációt ad nekünk, mintsem bénítólag hat ránk” – emlékezett vissza a történtekre válogatott négyes ütőnk.

Vincent Lacombe alaposan átalakult, anyagi gondokkal is küzdő együttesével már a mostani idényben már találkoztunk egyszer, a kaposvári bajnokin nagy csatában arattunk 3-2-es sikert.

"Akkor nem voltunk még a legjobb formánkban, remélem, most meg tudjuk mutatni, hogy mit tudunk. Nem számítok könnyű összecsapásra, mert masszív csapat a Kaposvár, ráadásul egy kupameccs mindig más hangulatú, mint egy bajnoki. Nagyon szeretnénk a négy közé kerülni, de nyilván nekik is ez a céljuk, így fontos lesz, hogy az első labdamenettől az utolsóig maximálisan koncentráljunk, stabilan röplabdázzunk és odafigyeljünk azokra a dolgokra, amiket Giannis kér tőlünk” – nyilatkozta Török Kata.

Múlt hónapi bokasérülésével kapcsolatban kiemelte, szerencsére már maga mögött hagyta a fájdalmat, nem érzi, hogy bármi hátráltatná a játékban, azt pedig szerencsének tartja, hogy ha már megsérült, akkor ez pont egy olyan időszakban történt, amikor nem a legnehezebb mérkőzések vártak a csapatra.

"Az azóta eltelt időszakban liberóként is lehetőséget kaptam, ami elég érdekes tapasztalat volt. Más szemszögből láttam a találkozókat, biztos vagyok abban, hogy profitáltam ebből az időszakból, de azt azért ki merem jelenti, hogy a saját posztomon nagyobb segítségére vagyok a csapatnak, mint liberóként” – zárta Török.

A Kaposvár elleni párharc első mérkőzése szombaton 17 órakor kezdődik a Folyondár utcában. A találkozó védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló irat együttes felmutatásával látogatható. A Folyondár utcai létesítmény teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, melyet a biztonsági szolgált tagjai folyamatosan ellenőriznek majd!

Az összecsapást a Hunvolley TV élőben közvetíti.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató