Fábián: a fej fog dönteni

Feladónk szerint apróságokon múlhat a szombati, Nyíregyháza elleni rangadó
 

Csapatunk szokatlanul hosszú időt, egy teljes hetet készülhetett a bajnoki címvédő Fatum-Nyíregyháza elleni szombati rangadóra. Együttesünk feladója, Fábián Fanny szerint hasznosan töltötték az időt és ki tudták javítani azokat a hibákat, amik az elmúlt mérkőzéseken problémát okoztak.

"Jó volt ez az egy hét, hogy nem volt mérkőzés, sokkal többet tudtunk komplexebb feladatokat végrehajtani, egyre jobban összeállunk" – fogalmazott az irányító.

Fanny elmondta, nem szeretne kulisszatitkokat elárulni, de sok különböző játékelemet és játékszituációt gyakoroltak, a cél, hogy hétről hétre jobban működjenek együtt csapatként.

"Szombaton egy remek csapattal fogunk találkozni, de azt gyorsan hozzáteszem, hogy az idei Extraligában nincs könnyű ellenfél. Jó mérkőzést várok, az utolsó pontig küzdeni és harcolni fogunk, bármi is lesz az állás. Technikailag és taktikailag minkét együttes maximálisan fel lesz készítve és készülve, így szerintem az fog dönteni, ki bírja tovább fejben, melyikünk fárad el előbb. Apró dolgokon dől majd el, ki lesz a győztes" – zárta Fábián.

A Magyar Kupában is címvédő, Bajnokok Ligája-főtáblás nyírségiek elleni mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik a Folyondár utcában, a Hunvolley TV élőben közvetít.
 

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató