Athanasopoulos: látjuk, miben kell fejlődnünk

Vezetőedzőnk hasznos tapasztalatokkal gazdagodott az első négy mérkőzésen.

A hosszú szezon első négy mérkőzése is maratonira sikerült: a bécsi négyjátszmás győzelmet követően hét nap alatt három ötszettes találkozóba bonyolódott csapatunk, amelyből ugyan kettőt elveszített, de így is sokat lépett előre.

"Minden játékost szinte minden mérkőzésen bevetettem, hiszen amellett, hogy szükség volt rá, még én is ismerkedem velük" – mondta honlapunknak a görög tréner.

Athanasopoulos megjegyezte, nem véletlenül hangsúlyozta a szezon kezdete óta, hogy 14-15 egyenrangú játékosa van, ugyanis biztos volt abban, hogy mindenkire szüksége lesz a hosszú, megterhelő idény alatt.

"Szépen kezd kialakulni, ki mit tud, kire mikor, milyen játékhelyzetekben, milyen ellenféllel szemben számíthatok. Meg kell találnunk a csapat gyenge és erős pontjait, illetve azt, kik azok, akikre a kiélezett szituációkban leginkább számíthatunk" – fogalmazott Giannis.

Meglátása szerint az idő előre haladtával tovább fog javulni csapata játéka, ugyanakkor már most ez alatt a néhány mérkőzés alatt is látszott a fejlődés.

"Kielemeztük az elmúlt egy hét tanulságait, most pedig van öt napunk arra, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a bajnok címvédő Nyíregyháza ellen" – tekintett előre Athanasopoulos.

A nyírségiek elleni mérkőzés szombaton 17 órakor kezdődik.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató