Rangadóval indul a szezon!

A nyáron alaposan megerősödött Szent Benedek RA lesz az ellenfelünk az Extraliga nyitányán

 

Hosszú, több hónapos várakozás után szombat este elkezdődik csapatunk számára is az Extraliga új idénye. Első ellenfelünk egyből kemény diónak ígérkezik, hiszen a balatonfüredi Szent Benedek RA együttesével találkozunk.
 
A Balaton-partiak a nyáron alaposan bevásároltak: Kiss Gréta és Bleicher Réka személyében magyar válogatott játékosokat szerződtettek, emellett két amerikai és négy szerb légióst foglalkoztatnak.
 
"Végre újra hivatalos mérkőzést játszhatunk a közönségünk előtt, nagyon várjuk, hogy hosszú idő után ismét megteljen a Folyondár utcai csarnok. A fürediekkel nem találkoztunk az előszezonban, de tudjuk, hogy jelentős átalakuláson esett át első riválisunk, sokkal erősebbek, mint az előző idényben voltak" – árulta el honlapunknak Kalicanin Sanja, csapatunk válogatott centere.
 
A rutinos, nálunk harmadik szezonját kezdő játékos hozzátette, kemény találkozóra számít, mert biztos, hogy nemcsak mi, hanem a rivális is győzelemmel szeretne bemutatkozni a magyar bajnokságban.
 
"Magunktól azt várom, hogy megmutassuk, amit az elmúlt hónapokban gyakoroltunk. Bátran és harcosan szeretnénk játszani, győztesen szeretnénk lejönni a parkettről" – mondta Sanja.
 
A SZBRA elleni összecsapás 19.30 órakor kezdődik, a mérkőzésre való belépéshez érvényes védettségi igazolvány és személyi okmány együttes felmutatása szükséges, amelyet a biztonsági személyzet a bejáratnál ellenőrizni fog! Kérjük szurkolóinkat, ennek megfelelően úgy készüljenek, hogy elképzelhető a szokásosnál hosszabb bejutási idő!
 
A mérkőzést az M4 Sport+ csatorna élőben közvetíti.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató