Amerikai átlóval folytatjuk

A 27 éves Andie Malloy egyelőre december végéig kötelezte el magát együttesünkhöz.

Paula Boonstra sajnálatos sérülése miatt klubunk vezetésének új átló után kellett néznie: a választás az ötödik európai szezonjára készülő, amerikai Alexandra Malloyra esett.

"Texasból származom, és nagyszerű lehetőségnek tűnt az, hogy a Vasasba igazoljak. Izgatottan várom, hogy megismerjem a lányokat és az edzői stábot. Nagy kihívásnak tartom, hogy egyszerre négy versenysorozatban is elindulunk” – mondta honlapunknak hétfői ideérkezése másnapján Andie, aki kedd reggel már edzésre jelentkezett Giannis Athanasopoulosnál.

A feladóátló elmondta, hirtelen jött a Vasas ajánlata, és alig pár nappal az aláírás után máris repülőre ült, hogy mielőbb csatlakozhasson új egyesületéhez.

"Korábban is nagyon szerettem Európában játszani, reméltem, hogy visszajöhetek egy újabb szezonra, így folyamatosan karban tartottam magam, hogy ha jön egy megfelelő ajánlat, egyből készen álljak” – fogalmazott Malloy, aki korábban Németországban, Finnországban, a legutóbbi két évben pedig Spanyolországban röplabdázott.

"Minden állomáshelyem más szempontból volt jó, de az előző szezonunk klubtörténeti volt, ugyanis az Alcobendasszal megnyertük a Spanyol Kupát, a bajnokságban pedig másodikként végeztünk” – emlékezett vissza a legutóbbi idényre új játékosunk.

Kiemelte, a magyar bajnokságról egyelőre nem sokat tud, bár körbe kérdezett olyan honfitársainál, akik játszottak hazánkban, ugyanakkor egyelőre csak azzal szeretne foglalkozni, hogy minél előbb megismerje a társait és a játékrendszert.

"Pozitív, energikus személynek tartom magam, sokat mosolygok, imádom ezt a sportot játszani, hálás vagyok, hogy 27 évesen még űzhetem. Remélem, ez a kisugárzásom átragad majd mindenkire” – zárta Malloy, aki szerda reggel ismét útra kel, ugyanis együttesünk Santorinire utazik felkészülési tornára.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató