Takács Doroti is velünk marad

A 23 éves ütőjátékos továbbra is csapatunkat erősíti.

Takács Doroti egy évvel ezelőtt az MTK csapatkapitányaként, nagy reményekkel érkezett a Vasas Óbudához, ám az első szezon nem úgy alakult számára, ahogy azt eltervezte. Ez is az egyik oka annak, hogy úgy döntött, a nehéz idény ellenére továbbra is a klub kötelékében marad.

"Igazából minden szezon közbeni probléma ellenére sem volt kérdés a maradásom, örültem, amikor Marci megkeresett, hogy hosszabbítsunk szerződést. Remélem, a következő szezonban meg tudom mutatni, mire vagyok képes" – fogalmazott Doroti.

Az elmúlt idénnyel kapcsolatban ő is megerősítette, hogy az egész csapat nagyon örült a megszerzett bronzéremnek. A harmadik helyért zajló párharc negyedik, Folyondár utcai mérkőzésével kapcsolatban kiemelte, ott talán túlzottan is szerették volna feltenni a pontot az i-re, azért nem sikerült nyerni, de az ötödik összecsapás végül mindenért kárpótolta őket. Már csak azért is, mert a Magyar Kupából épp a Kaposvár ütötte ki csapatunkat.

"Annak is örülök, hogy a jelenlegi helyzetben egyáltalán le tudtuk játszani a meccseket, hiszen láttunk ennek ellenkezőjére is példát. A magam szempontjából nyilván többre számítottam mindenben, de ez a szezon így alakult, ezen már nem kesergek" – tekintett vissza a múltra az ütőjátékos.

A következő idényre előre nézve kiemelte, az új vezetőedzővel, Giannis Athanasopoulosszal első beszélgetésre megtalálta a közös hangot, karakán, elképzelésekkel teli szakember benyomását tette rá, aki már most készen áll a következő szezonra.

"Bízom a kemény munkában, mert nekem az ad kellő magabiztosságot. Nem gondolom, hogy bármi problémánk lesz egymással, várom a közös munkát" – mondta Doroti.

A magyar válogatottal kapcsolatban elmondta, hogy bár az előzetes, bő keretben még szerepelt a neve, egy bölcsességfog-műtét miatt a mostani edzőtáborban nem tudott részt venni, ezért nem utazott az Európa-bajnoki selejtezőre. Az Eb-kvalifikáció után azonban – jelen állás szerint – május 20-án, az Európa-ligára már ő is csatlakozik a nemzeti csapathoz

 

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató