Meg kell mutatni, mit tudunk

Csütörtökön az elődöntő második mérkőzésén látogat a Nyíregyháza a Folyondár utcába.

Ugyan előzetesen is a friss kupagyőztes Nyíregyháza számított a párharc esélyesének, az első találkozón azonban így is saját tudásunktól messze elmaradva röplabdáztuk és összességében simán maradtunk alul szabolcsi riválisunkkal szemben.

Amennyiben komolyan gondoljuk a döntőbe jutást – márpedig lányaink nagyon szeretnének a legfényesebb medálért harcba szállni húsvét után -, akkor nincs több pardon, csütörtökön hazai pályán nyernünk kell a Fatum ellen.

"Az első meccsen nem mutattuk meg, mit tudunk, mire készültünk, mélyen tudásunk alatt játszottunk. Ez nem fordulhat elő még egyszer” – mondta a találkozó előestéjén Juhár Dalma.

Saját nevelésű liberónk kijelentette, ahhoz, hogy egy ilyen erős riválist le tudjanak győzni, sokkal jobb teljesítményre lesz szükségük.

"Fizikálisan és mentálisan is száz százalékot kell nyújtanunk, máskülönben ugyanaz lesz a mérkőzés végkimenetele, mint vasárnap. Fontos lesz, hogy a szakmai stáb által felvázolt taktikát betartsuk” – mondta Juhár.

Hozzátette, maguk mögött hagyták a Nyíregyházán történteket, a keddi edzéstől kezdve csak az előttük álló feladatokra gondoltak. Tudják, mit és hol hibáztak, ezeket pedig igyekeztek kijavítani az első összecsapás óta.

A mérkőzés 18.30 órakor kezdődik, élő közvetítés a hunvolley.tv honlapon lesz látható, a párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató