Készen állunk

Csapatunk vasárnap, Nyíregyházán kezdi az Extraliga elődöntőjét

Finoman fogalmazva is nehéz feladat előtt állnak lányaink, ugyanis a bajnoki elődöntőben a friss Magyar Kupa-győztes, a szezon során mindössze egyetlen vereséget szenvedő Fatum Nyíregyháza vár rájuk. A pályaelőny is az esélyesebbnek tartott szabolcsiak oldalán van, így a mieink teher nélkül léphetnek pályára.

"Rég játszottunk utoljára tétmérkőzést, így én személy szerint nagyon várom az elődöntőt, de az egész csapaton ugyanezt érzem. Játszottunk ugyan edzőmeccseket, de az közel sem ugyanaz, mint a tétmérkőzés, ebből a szempontból nekünk biztosan más lesz a vasárnap, mint ellenfelünknek” – mondta a találkozó előestéjén Török Kata, csapatunk válogatott ütőjátékosa.

A 22 éves röplabdázó hozzátette, a szezonnak mindig ezt a részét várja a legjobban, hiszen a lényegi kérdések ilyenkor dőlnek el. Kiemelte, remekül összerakott riválissal találkoznak, de az elmúlt hetekben rengeteget edzettek, felkészültek a nyírségiekből, így bizakodva mennek bele a párharcba.

"Nagyon jól sikerültek a rávezető edzések, jó formában vagyunk, és természetesen az a célunk, hogy döntőbe jussunk, még ha tudjuk, ez nem is lesz könnyű. Kiélezett, hosszú mérkőzésekre és párharcra számítok, a lényeg, hogy az utolsó pontot mi szerezzük” – fogalmazott Török Kata.

Megemlítette, hogy a Continental Arénáról jó emlékeket őriznek, hiszen két éve a bajnoki döntő második meccsét, tavaly a kupafinálét nyerték meg itt.

"Az idei alapszakasz-mérkőzésekből ki lehet ugyan indulni, de nincs sok értelme, hiszen mindkét csapat sokat változott azóta. Fontos lesz, hogy keveset rontsunk, illetve ha mégis hibázunk, azt gyorsan felejtsük el, mert a Nyíregyháza könyörtelenül ki fogja használni, ha egy pillanatra is megingunk. Végig maximálisan koncentrálnunk kell, 120 százalékra lesz szükség minden meccsen mindenkitől” – árulta el a remélt győzelem receptjét ütőjátékosunk.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első mérkőzése vasárnap 18.00-kor kezdődik, közvetítés a YouTube-on várható. A további – biztos – találkozókra csütörtökön, illetve jövő vasárnap kerül sor.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató