Giota: meccsről meccsre jobbak leszünk

Görög centerünk jól érzi magát a Vasasban.

Januárban szerződtetett görög válogatott centerünk, Aikaterina Giota az UTE elleni negyeddöntő harmadik összecsapásán messze eddigi legjobb mérkőzését játszotta a Vasasban: 16 pont, 73 százalékos támadási hatékonyság és négy blokk szerepelt a neve mellett a statisztikai lapon.

"Nagyon büszke voltam a csapatra, mert végre az elejétől kezdve koncentráltan játszottunk. Egy célunk volt, nyerni és ott lenni az elődöntőben" – tekintett vissza a hétfői összecsapásra Kate.

A csapatról elmondta, úgy érzi, még mindig edzésről edzésre, mérkőzésről mérkőzésre előre tudnak lépni, az olyan szoros összecsapások pedig, mint az UTE elleni első kettő, még inkább építik a csapategységet.

"Az UTE elleni alapszakasz-vereség után új lapot nyitottunk. Mindenki más hozzállással kezdett el játszani és edzeni, ennek pedig szemmel látható a gyümölcse. Bízunk egymásban, csapatként harcolunk egymásért, ami kulcsfontosságú" – jelentette ki Giota.

Az itt töltött immáron két hónapjával kapcsolatban azt mondta, a csapattársai nagyon segítőkészek, igyekeznek, hogy otthon érezze magát, főleg ebben a nehéz periódusban.

"Élvezem a mindennapokat, csak azt sajánlom, hogy szinte minden zárva van. Sok jót hallottam Budapestről, remélem, még lesz lehetőségem meg is tapasztalni  ezeket és meg tudunk majd inni valahol egy jó kávét" – zárta centerünk.

 

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató