Többszörösen fontos bajnoki következik

A keddi kupakudarc után ismét a Kaposvárral találkozunkm ezúttal a bajnokságban.

Többszörösen fontos mérkőzés vár vasárnap koraeste csapatunkra, amely az Extraliga 13.  fordulójában az 1. MCM-Diamant Kaposvárt fogadja a Folyondár utcában.

Lányaink kedden éppen a somogyaiak ellen kerültek nehéz helyeztbe a Magyar Kupában, miután a negyeddöntő első mérkőzését 3-1-re kikaptak, így a február 9-i visszavágón már csak aranyszettel juthatnak elődöntőbe.

"Jó csapat a Kaposvár, mindenki nehéz találkozóra számított ellenük, a sok könnyű hiba pecsételte meg akkor a sorsunkat" – mondta Ema Strunjak, csapatunk horvát válogatott centere.

A 21 éves játékos hozzátette, a felkészülésükkel nem volt hiba, de talán túlságosan akarták a győzelmet, emiatt túlizgulták a kupapárharc első meccsét, ezért nem sikerült úgy teljesíteniük, ahogy azt elvárták maguktól.

"A vasárnapi meccsen legfőképpen a saját hibáink számát kell lecsökkenteni, okosabban és koncentráltabban kell röplabdáznunk. Biztos vagyok abban, hogy mindenki mindent bele fog adni, szeretnénk megmutatni a Kaposvárnak az igazi arcunkat. Pozitívan várjuk a találkozót, a végsőkig harcolunk a céljainkért" – fúzte hozzá Ema.

Amennyiben csapatunk három pontot szerez a kaposváriak ellen, úgy nagyon jó esélye lesz arra, hogy harmadik helyen zárja az alapszakaszt. Amennyiben pontot vagy pontokat veszítünk, úgy várhatóan már nem csak a saját kezünkben lesz a sorsunk.

Együttesünk jövő szombaton az UTE ellen zárja az Extraliga alapszakaszát.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató