Takács Doroti: készen állunk

Csapatunk három hét szünet után az MTK Budapest ellen lép pályára csütörtökön

Bajnoki és Magyar Kupa-címvédő női röplabdacsapatunk nem zárta jól a 2020-as évet, hiszen előbb Békéscsabán, majd Nyíregyházán veszített rangadót.

A téli szünetben aztán Ambrosio Melani helyére a görög Aikaterina Giota, Jennifer Nogueras helyére pedig Sila Caliskan érkezett, ráadásul a koronavírus-fertőzésen átesett játékosaink is teljes intenzitással edzhetnek.

"Jó volt ez az elmúlt másfél hét, úgy érzem, én is és a csapat is felkészült az MTK elleni mérkőzésre, örülök, hogy ezúttal nem egyetlen edzéssel kell odamennem a találkozóra" – adott rövid helyzetjelentést Takács Doroti, aki a pandémia miatt közel másfél hónapot volt kénytelen kihagyni.

"Kicsit mindent elölről kellett kezdenünk, újra kell építeni a csapatot, ezen dolgozunk folyamatosan. Érzem magamon a hosszú kihagyást, de azt gondolom, a korábbinál magabiztosabban vágunk neki az első összecsapásnak" – tette hozzá négyes ütőnk.

Takács szerint az új játékosok új ritmust hoztak az életükbe, a beilleszkedésük gyorsan és könnyedén ment, örül, hogy ezzel is fel lett rázva a társaság.

"Nyilván szeretnénk győzelemmel kezdeni az évet, nagyon remélem, hogy a mérkőzésen is kijön majd az a játék, amit az edzéseken tudunk produkálni. Úgy érzem, az elmúlt találkozókon mutatott játék messze volt a valós tudásunktól, szeretnénk megmutatni, mire vagyunk képesek" – zárta Doroti.

Az MTK elleni mérkőzés 17.15 órakor kezdődik Budaörsön.

Támogatóink

Arany támogató

Ezüst támogató

Bronz támogató